Trabzonspor'da iki imza birden atılacak

Trabzonspor'da iki imza birden atılacak
Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk için gün sayan Trabzonspor bir yandan da gelecek sezonun kadro mühendisliği için çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor''da başkan Ahmet Ağaoğlu, asbaşkan Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Abdullah Avcı''nın önceki gün gerçekleştirdiği zirvede önemli kararlar alındı. İstanbul''daki buluşmada futbol takımının gelecek planlaması masaya yatırıldı. Fotomaç''ta yer alan habere göre; Zirvede kalıcı olmayı hedefleyen bordo mavililer, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi için ''5 nokta atışı'' takviye yapmayı kararlaştırdı.

YENİ SÖZLEŞME GELİYOR

İç transferde ise öncelikle sözleşmeleri sezon sonunda biten Anthony Nwakaeme ve Stefano Denswil''in sözleşmeleri uzatılacak. Nwakaeme ile görüşmeler son aşamaya geldi. Nijeryalı yıldız ile Beşiktaş derbisinden önce imzaların atılması hedefleniyor.

SERBEST KALAAK

Yönetim, Abdullah Avcı''nın raporu doğrultusunda, Stefano Denswil ile de yola devam etmek için görüşmelere başladı. Sezon başında Bologna''dan kiralanan 28 yaşındaki stoperin, İtalyan ekibiyle kontratı 30 Haziran''da sona eriyor.

Bu fırsatı kaçırmak istemeyen bordo-mavililer, takıma hemen uyum sağlayan ve performansıyla tam not alan Hollandalı stopere de Nwakaeme ile birlikte imza attırmayı planlıyor... Öte yandan dış transferde takviye yapılacak mevkilerin ise stoper, forvet, 10 numara, sol bek ve 6 numara olması bekleniyor.