TRT 1'nin yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs'a flaş transfer

TRT 1'nin yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs'a flaş transfer
TRT 1'in takip edilen dizilerinden biri olmaya aday olarak gösterilen Bir Zamanlar Kıbrıs dizisine flaş bir transfer gerçekleşti. Usta oyuncu Demir Karahan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde "Efsane" lakabıyla tanınan bir Teşkilat görevlisini canlandıracak.

TRT 1'nin yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs'a flaş transfer

TRT 1''in sevilen yapımlarından biri olmaya aday olarak öne çıkan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisine usta bir isim daha katıldı. Bilindiği üzere Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi Kıbrıs Türklerinin varoluş ve özgürlük mücadelesini konu alıyor. 

Dizide cani terör örgütü EOKA''nın Kıbrıs Türk vatandaşlara yönelik soykırımları da işleniyor. Reytinglerde de yükseliş gösteren dizinin kadrosuna flaş bir isim dahil oldu. 

Buna göre Demir Karahan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde "Efsane" lakabıyla tanınan bir Teşkilat görevlisini canlandıracak.  Tecrübesi ve görevlerinde gösterdiği üstün başarılar dolayısıyla Teşkilat''ta efsane ünvanını alan karakter, dizinin bu hafta yayınlanacak olan beşinci bölümünde ekrana gelecek.

ANKARALI''NIN GEÇMİŞİ DE ORTAYA ÇIKABİLİR 

Ankaralı''nın (Serkan Çayoğlu) hayatında kişisel bir önem arz eden Efsane''nin, Teşkilat''a dönüşü Ankaralı''nın gizemlerle dolu geçmişine de ışık tutacak.