U19’un gol makinesi Avrupa’ya gidiyor; Türk futbolunda ikinci Ömer Faruk Beyaz vakası

U19’un gol makinesi Avrupa’ya gidiyor; Türk futbolunda ikinci Ömer Faruk Beyaz vakası
Fenerbahçe’nin tüm uğraşlarına rağmen yeni sözleşme teklifini reddederek Stuttgart’a giden Ömer Faruk Beyaz’ın ardından bir genç yetenek daha Avrupa’ya “kaçmak” üzere. Galatasaray’ın Sarıyer’e kiraladığı genç golcü Eren Aydın’ın sarı-kırmızılıların yeni sözleşme teklifini reddettiği ve sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala yeni bir takıma imza atacağı iddia edildi.

Türk futbolunun umut vadeden genç yetenekleri bir bir yetiştikleri takımlardan ayrılıyor. Bazı futbolseverler bu isimlere hak verirken kimileri de yanlış karar aldıkları görüşünde. En çok, Fenerbahçe’nin genç yeteneği Ömer Faruk Beyaz ile gündem olan bu süreçte Mustafa Kapı ve Bartuğ Elmaz gibi isimler de Avrupa’ya imza atan isimler oldu.

GALATASARAY’DAN AYRILACAK

Bu halkaya, Galatasaray’ın geçtiğimiz günlerde Sarıyer’e kiraladığı Eren Aydın’ın da ekleneceği iddia edildi. 1 yıllığına Sarıyer’e kiralanan ve sarı-kırmızılılarla 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç golcünün yeni sözleşme teklifini reddettiği ve Sarıyer dönüşü ocak ayında istediği takıma imza atabileceği iddia edildi. Bilindiği üzere futbolcular sözleşmelerinin son 6 ayında istedikleri takıma imza atma hakkına sahip olabiliyor.

GOL MAKİNESİ

Forma giydiği 44 maçta 29 gol kaydeden Aydın, Türk futbolunun gelecek vadeden golcüleri arasında yer alıyor. Genç futbolcunun Transfermarkt verilerine göre, güncel piyasa değeri 250 bin euro.

yenicaggazetesi.com

İlgili Haberler