Türk futbolunda ilk kez yaşandı. Maçın başında göz göze geldiler

Türk futbolunda ilk kez yaşandı. Maçın başında göz göze geldiler
Türk futbol tarihinde bir ilk yaşandı. Ankara derbisinde görev yapan Gamze Durmuş - Burak Akkan çifti tarihe geçti.

Maçın başında göz göze geldiler

Türk futbol tarihinde ilk kez TFF 1. Lig''in 4. haftasında yapılan MKE Ankaragücü-Gençlerbirliği derbisinde evli bir çift görev aldı. 

Milliyet Gazetesi’nde yer alan habere göre, TFF 1. Lig''in 4. haftasında MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği arasında oynanan başkent derbisinde 3 ay önce evlenen hakem çift Gamze Durmuş ve Burak Akkan yönetti.

MKE Ankaragücü-Gençlerbirliği maçında hakem Burak Pakkan baş hakem olarak görev yaptı. Aynı maçın dördüncü hakemliğini ise eşi Gamze Durmuş Pakkan yaptı.

TARİHTE İLKE İMZA ATTILAR

Maçta görev alan hakemler ise tarihte bir ilke imza attı. Derbide hakem Burak Pakkan ve Gamze Pakkan çifti birlikte maç yöneten ilk evli çift oldu

Tarihte ilk kez evli çift birlikte maç yönetti. Derbide hakem Burak Pakkan ve Gamze Pakkan çifti görev yaptı. Burak Pakkan maçın hakemi olurken, Gamze Pakkan ise 4’üncü hakem olarak sahada ter döktü. 3 ay önce evlenen hakem Burak ve Gamze çifti aynı maça atandı.

Ankara Eryaman Stadyumu’nda oynanan maçta Ankaragücü, Gençlerbirliği’ni 2-0’lık skorla geçerken, karşılaşmada görev yapan hakemlerin evli olması büyük ilgi gördü.

İlgili Haberler