Üç Kuruş 3. Bölüm Full izle

Üç Kuruş 3. Bölüm Full izle
Üç Kuruş 3. bölüm full izlenmek için yayında. Pazartesi akşamlarında yayınlanan Üç Kuruş dizisinin son bölümü tek parça halinde Puhu TV de.

Üç Kuruş 3. bölüm izlenmek için yayında. 15 Kasım Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş son bölümünde; Kartal’a gönderilen künye, Efe ile birlikte katilin izini sürebilecekleri tek ipucudur. Fakat ikisinin dışında künyenin önemini fark eden biri daha vardır.

Efe, Kartal’la anlaşması sonucunda babasıyla yüzleşirken Nezih’le girdiği mücadeleye devam eden Kartal son kez şansını denemek için Bahar’ın karşısına çıkar. İrfan ilk defa sırrını öğrenmeye yaklaşan biriyle karşılaşıp panikler. Fakat meseleyi soğukkanlılıkla çözdüğünü düşündüğü anda yeni bir sürprizle karşılaşır.

Kartal, Efe’den kurtulmaya çalışırken, Mesut’a verdiği zararın bedelini beklemediği kadar ağır bir şekilde ödemek zorunda kalır.

Suç dünyası içindeki konumunu korumak için Nezih’le bir mücadeleye giren Kartal, çareyi onun kızı olan Bahar’da arar. Cinayetlerin üzerindeki gizem perdesi biraz olsun aralanınca, Kartal bu defa, Efe’nin teklifini yeniden düşünmek zorunda kalır.