Uğur Dündar'dan Vefa Küçük'e ağır ithamlar! Adaylar arasında büyük çatışma. Salon buz kesti

Uğur Dündar'dan Vefa Küçük'e ağır ithamlar! Adaylar arasında büyük çatışma. Salon buz kesti
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı için aday olan Uğur Dündar, mevcut Başkan Vefa Küçük'e kürsüden olay bir gönderme yaptı.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) toplantısı, divan yönetimi seçimi maddesinin yer aldığı gündemle başladı.

Faruk Ilgaz Tesisleri''nde gerçekleştirilen genel kurula, kulüp başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, YDK başkan adayları Vefa Küçük, Uğur Dündar, Sait Yılmaz, Nail Kır ve YDK üyeleri katıldı.

GÖNDERMELERDE BULUNDULAR

Toplantıda adayların birbirine yaptığı göndermeler seçimin önünü geçti. Adaylardan Uğur Dündar, kürsüde yaptığı konuşma esnasında mevcut başkan Vefa Küçük''e flaş bir göndermede bulundu.

"SOYADI GİBİ KÜÇÜLDÜĞÜNÜN FARKINDA DEĞİL"

Dündar, "Adaylığımdan küçük bir grup memnun olmadı. Hatta tek kişilik bir ordu diyebiliriz bu kişiye. Vefa Küçük kullandığı kelimelerle bu büyük makamı kirletiyor, soyadı gibi küçüldüğünün farkında değil" dedi.

DÜNDAR''IN AÇIKLAMALARINDAN ÖNE ÇIKANLAR ŞU ŞEKİLDE:

"Vefa Bey, bırakın divan kurulu üyesini, Fenerbahçe kongre kartını cebine koymuş bir üyeye bile yakışmayan çirkinlikteki ifadeleriyle bana zerre kadar zarar veremez. Fakat sizlere saygısızlıkta bulundu. Kendisini önce Allah''a, sonra da sizlere havale ediyorum.

"Adaylığımdan memnun olmayan küçük bir grup da oldu. Hatta tek kişili bir ordu da diyebiliriz. Adı Vefa Küçük... Süreç boyunca kullandığı kelimelerle bu büyük makamı kirletiyor, küçültüyor. Ne yazık ki, soyadı gibi küçüldüğünün de farkında değil.

Ben Mustafa Kemal Atatürk''ün adayıyım. Ben tüm Fenerbahçelilerin adayıyım. Ben; kişilerin, kurumların, para babalarının, lüks otel odalarında aday belirleyenlerin değil, Başkan Ali Koç''un başlattığı Fener Ol kampanyasına destek olmak için futbol topunu satıp parasını Fenerbahçe''ye bağışlayan 9 yaşındaki Berkalp Tuna''nın adayıyım."

İlgili Haberler