Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu seçiminde kimin önde gittiği kulislerden sızdı! Fenerbahçe Kongresi'nin nabzını Yeniçağ tutuyor

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu seçiminde kimin önde gittiği kulislerden sızdı! Fenerbahçe Kongresi'nin nabzını Yeniçağ tutuyor
Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu başkanı, bugünkü seçimle belli olacak. Adayların konuşmalarının ardından oy verme işlemine geçildi.

Fenerbahçe''de, Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı için seçim yapılıyor. Sarı lacivertlilerin Divan Başkanlığı için oy verecekler, 10.00-15.00 oy verme işlemini gerçekleştirebilecek.

Faruk Ilgaz Tesisleri''nde gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurula; başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, YDK başkan adayları Vefa Küçük, Uğur Dündar, Sait Yılmaz, Nail Kır ve YDK üyeleri katıldı.

EROL BİLECİK: CAMİAYA HAYIRLI OLSUN

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, "Tam bir demokrasi coşkusu içinde seçimimizi gerçekleştireceğiz. Türkiye''nin en fazla taraftar sayısına sahip kulübüyüz. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyetimizin tüm değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Kazanan Fenerbahçemiz olacak. Tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

14 sandıkta 3 bin 76 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu olağanüstü seçimli genel kurulda oy kullanma işlemi saat 15.00''te sona erecek.

EŞİT GİDİYORLAR

Yeniçağ''ın adaylara yakın yöneticilerden edindiği bilgiye göre; Vefa Küçük ve Uğur Dündar''ın oy sayılarının eşit olduğu öğrenildi. Heyecanın son sandık açılana kadar süreceği ifade edildi.

İlgili Haberler