Uğur Dündar'ın paylaştığı mesaja katılmamak elde değil

Uğur Dündar'ın paylaştığı mesaja katılmamak elde değil
Gazeteci Uğur Dündar, sosyal medya hesabından Sabahattin Ali’nin meşhur sözünü paylaştı.

Kalbi kötü olanlar çatlayacak

Sözcü yazarı Uğur Dündar, sosyal medya hesabından herkese iyi haftalar dilediği paylaşımında Sebahattin Ali’nin sözünü paylaştı.

Son olarak Deniz Baykal ile ilgili ifadeleri nedeniyle Aslı Baykal''la yaşadığı polemik gündem olan Dündar paylaşımında “Büyük yazar Sabahattin Ali''nin dediği gibi; "Herkese içindeki iyilik kadar iyi bir hayat dilerim...” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?
Avusturya''da gözaltına alınan firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz''dan menfaat sağlayan gazetecilerle ilgili bir paylaşımında kendisini kast ettiğini düşünerek Yılmaz Özdil''e “Cenazeme bile gelme” diyen Dündar daha sonra "Yanlış anlaşılma oldu. Yılmaz benim kardeşim" demişti. Uğur Dündar başka bir açıklama yapmasa da konu tartışılmaya devam etti.

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal''ın bir dönem Halk TV yönetimde olan kızı Aslı Baykal, gazeteci Uğur Dündar''ın "Benim için Deniz Baykal 31 Mart seçimi sonrası bitmişti" sözlerine cevap verdi. Baykal, "Yayın yönetmeni olmak istediniz, reddedince hakkınızı helal etmez oldunuz. Yaptığınız business class uçuş biletlerini kanalımız ödedi" demişti.