İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gençlerle sohbet etti

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gençlerle sohbet etti
Karabük gezisinde, test kitaplarının pahalılığında yakınan ve üniversite sınavına hazırlandığını söyleyen bir genç ile gerçekleştirdiği sohbeti, sosyal medyadan paylaşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Heveslerinin kursakta kalmadığı, yurt dışındaki çağdaşlarına imrenmedikleri bir Türkiye için mücadele etmekten vazgeçmeyeceğim." İfadelerini kullandı.

Üniversite sınavına hazırlanan gençten Akşener’e. “Sanki hevesimiz kursağımızda kalacakmış gibi hissediyorum”

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Karabük gezisinde karşılaştığı gençlerle sohbet etti.

Test kitaplarının pahalı olduğunu ve üniversite sınavına hazırlandığını söyleyen bir genç, Akşener ile yaptığı sohbette, "Sanki bu dünyada hevesimiz kursağımızda kalacakmış gibi hissediyorum.Kitap almak istiyorum en ucuz kitap 30 lira. Deneme içinde 10 tane deneme var. Babam Kardemir’de işçi, uzun süredir orada çalışıyor 5-6 bin lira alıyor, ablam da üniversitede okuyor. Üniversite sınavına hazırlanamıyoruz fiyatlar yüzünden." ifadelerini kullandı.

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Akşener, mesajına, "Karabük''te yanıma gelen gençlerimizin, hayata dair duydukları bu endişeleri gidermek için... Heveslerinin kursakta kalmadığı, yurt dışındaki çağdaşlarına imrenmedikleri bir Türkiye için mücadele etmekten vazgeçmeyeceğim." notunu ekledi.

Öte yandan İYİ Parti Lideri, paylaşımında “Millet Bizi Çağırıyor” etiketine de yer verdi.