Melek yüzlü katilin portresini arkadaşları anlattı

Melek yüzlü katilin portresini arkadaşları anlattı
21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu’nun katili Mustafa Murat Ayhan'ı, çevresindeki arkadaşları anlattı. Ayhan'ın iki kadın arkadaşı, "İltifatı sever ancak göz teması kurmazdı" ifadelerinde bulundular.

Üniversiteli Azra Gülendam Haytaoğlu'nu öldürüp 5 parçaya ayırmıştı

28 Temmuz’dan bu yana kayıp olan Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik Bölümü öğrencisi 21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu’nun katili Mustafa Murat Ayhan''ı, çevresindeki arkadaşları anlattı. 

GÖZ TEMASI KURMAZDI 

Hürriyet Gazetesi''nin ulaştığı Ayhan''ın iki kadın arkadaşı, “İltifatı sever ancak göz teması kurmazdı” diye tarif ediyor. Ayhan’la birlikte emlak sektöründe çalışan Ş.Ş., de “Cinayet haberine şaşırdık. Kendisi bazı konularda çok takıntılı bir insan. Ancak şu ana kadar şiddet eğilimi olduğunu düşündürtecek hiçbir olaya şahit olmadım. Kadınlara iltifat etmeyi severdi ama göz teması kurmazdı” diyor.

SON DERECE NAHİF BİR İNSANDI 

Ayhan’la 4 dönem görev yapan İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, “Hâlâ şoktayız. Mustafa Bey son derece naif bir insan. Şu ana kadar hiçbir şekilde sinirlendiğine bile şahit olmadım. Ama yaptıkları hiçbir şekilde kabul edilemez. Üyelikten çıkarılması için süreci başlattık” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler