Ünlü anketçiden flaş iddia, Bahçeli koltuğu bırakabilir, yerine gelecek ismi de açıkladı!

Ünlü anketçiden flaş iddia, Bahçeli koltuğu bırakabilir, yerine gelecek ismi de açıkladı!
Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin koltuğunu devredebileceğini iddia ederek yerine İzzet Ulvi Yönter'i düşündüğünü söyledi.

Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin koltuğunu devretme yönünde bir ihtimali değerlendirdiğini öne sürdü. Özkiraz, kulislere dayandırdığı bilgiye göre Bahçeli’nin sağlığı hâlâ yerindeyken, MHP Genel Başkanlığı koltuğunu kendi istediği bir kişiye bırakma fikrinin olduğunu ileri sürdü.

'BAHÇELİ’NİN AKLINDAKİ İSİM İZZET ULVİ YÖNTER'

Halk TV’deki ‘Şirin Payzın ile Sözüm Var’ konuk olan Özkiraz, Bahçeli’nin aklındaki isimin de MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter olduğunu söyledi. Özkiraz, “Kongrede bütün kontrol elindeyken, ittifakı sürdürebilecek, MHP’yi yukarı taşıyabilecek biri tartışılıyor” dedi.

Özkiraz, Yönter isminin kongrede etkin olabilecek isimlerin de aklında olduğunu iddia etti.

izzet-ulvi-yonter-mhp.jpg

İZZET ULVİ YÖNTER KİMDİR?

İzzet Ulvi Yönter, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdi. Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Politikası Ana Bilim Dalında yüksek lisansını tamamladı. Gazi ve Anadolu üniversitelerinde iktisat doktora çalışmalarına devam etmektedir.

Ulaştırma ve Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlıklarına bağlı kuruluşlarda müfettiş olarak çalıştı. 25 ve 26. Dönemde İstanbul Milletvekili seçildi. Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyeliği yaptı. MHP Genel Başkan Yardımcısıdır.