Ünlü oyuncu Altan Gördüm'e dolandırıcılık suçlaması

Ünlü oyuncu Altan Gördüm'e dolandırıcılık suçlaması
Ünlü oyuncu Altan Gördüm, sahibi olduğu inşaat şirketini devretti. Şirketin yeni sahiplerinden para alamadığını iddia ederek icra müdürlüğüne başvuran Gördüm, şok bir suçlamayla karşılaştı. Şirketin yeni sahipleri, Gördüm’ü dolandırıcılık kastıyla hareket etmekle itham etti.

Ünlü oyuncu Altan Gördüm'e dolandırıcılık suçlaması. Soruşturma başlatıldı

Sabah’tan Dilek Yaman Demir’ün haberine göre; ünlü oyuncu Altan Gördüm, 500 bin lira sermayeli Credit Bebek İnşaat Yatırım Limited adlı şirketini şubat ayında Gonca Aytaş ve Egemen Çevik''e devretti.

Fakat Gördüm, yapılan devir sözleşmesine rağmen parasını alamadığını öne sürerek icra müdürlüğüne başvuruda bulundu. Karşı taraf ise borca itiraz ederek Gördüm''ün özel bir şirkete 400 bin liralık bono verdiğini iddia etti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Şirketin yeni sahipleri, Gördüm''ün şirketi zarara uğratmak için olmayan bir borca ilişkin başkasına bono verdiğini öne sürdü.

Aldıkları şirketin defterlerini incelediklerinde böyle bir borcun görünmediğini söyleyen Aytaş ve Çevik, Gördüm''ün dolandırıcılık kastıyla hareket ettiğini iddia etti. Savcılık, suçlamalar üzerine olaya ilişkin soruşturma başlattı.