Yılların ''Behzat Ç' si, ''hakim'' oluyor

Yılların ''Behzat Ç' si, ''hakim'' oluyor
'Breaking Bad' dizisiyle tanınan Emmy ödüllü oyuncu Bryan Cranston'ın başrolünde yer aldığı 'Your Honor' dizisinin Türkiye versiyonu olan 'Hakim'in ilk fragmanı çıktı. Başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun oynadığı dizi ATV'de yayınlanacak.

Tüm dünyada büyük ses getiren ve başrolünde Emmy ödüllü Bryan Cranston''ın yer aldığı ABD yapımı ''''Your Honor'''' dizisinden uyarlama olan Limon Film imzalı Hakim dizisi, izleyiciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Dizinin Türkiye versiyonunda ise başrolü Diriliş Ertuğrul ve Çukur dizilerinin yıldızı Burak Dakak, Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan ve İlayda Alişan paylaşıyor.

İLK TANITIM GELDİ

Uzun süredir hazırlıkları yapılan ve tkileyici hikayesinin yanı sıra güçlü oyuncu kadrosuyla da adından söz ettirecek olan Hakim dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.

Yıllar boyu adaleti sağlamak için çalışan hakimin, oğlunun bir suça karışmasının ardından oğlunu koruyabilmek için kendisini soktuğu zor durumu konu edinen Hakim dizisi, ilk tanıtımıyla büyük ses getirdi.

Burak Dakak, merakla beklenen dizide Erdal Beşikçioğlu''nun oğluna hayat verecek. İlayda Alişan ise mafya babasının üniversitede okuyan kızını canlandıracak.

 

İlgili Haberler