Ünlü sanatçıya ameliyatta kendi şarkılarını dinlettiler

Ünlü sanatçıya ameliyatta kendi şarkılarını dinlettiler
Medical Park Antalya Organ Nakli Merkezi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alper Demirbaş ve ekibi tarafından gerçekleştirilen organ naklinin ardından sağlığına kavuşan Ferdi Tayfur'a ameliyat sırasında kendi parçalarının dinletildiği ortaya çıktı.

1ba9b23cdd737286ae49c9040c581529.jpg87348b5402aa7ab3267adcdbb052c2cf.jpgAntalya Medical Park Antalya Organ Nakli Merkezi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alper Demirbaş ve ekibi tarafından gerçekleştirilen naklin ardından sağlığına kavuşan Tayfur, bugün hastaneye kontrole geldi. 
Çok uyuduğu için gittiği hastanede böbrek yetmezliği olduğunu öğrenen Ferdi Tayfur, böbrek nakli olduktan sonra yaşadıklarını anlattı. Bu süreçte kendisine destek olan sevenlerini unutmayan Tayfur, "Mesleğime geri döneceğim" diyerek müjde verdi.
Antalya'da özel bir hastanede oğlunun böbreği nakledilen arabesk müziğin ünlü ismi Ferdi Tayfur, kendisine destek olan hayranlarına sessiz kalamadı. Şarkıcı, kendisine, "Sen sahnede dursan, konuşsan bile yeter" dediklerini söylediği hayranlarıyla en kısa sürede buluşmayı diledi.
Tayfur'un doktoru Prof.Dr. Alper Demirbaş ise ameliyat sırasında Ferdi Tayfur şarkılarını dinlediklerini anlatarak, 'Ferdi babanın ameliyatını bitirdiğimde içimden onun 'Emmioğlu' şarkısını söyledim" dedi. Böbrek rahatsızlığı baş gösteren Ferdi Tayfur'a 25 Nisan'da geldiği Antalya'da, 29 Nisan günü, oğlu Timur Turanbayburt'un bir böbreği nakledildi.