Uşak'ta Çanakkale Şehitleri hoşaf ve ekmekle yad edildi

Uşak'ta Çanakkale Şehitleri hoşaf ve ekmekle yad edildi
Uşak İYİ Parti'nin organize ettiği 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma etkinliğinde vatandaşlara eski belediye önünde  hoşaf ve ekmek dağıtılarak Çanakkale Şehitleri anıldı. 

Hüseyin DEMİR-UŞAK\YENİÇAĞ

İYİ Parti İl Başkanı Şener Toköz, "Hoşaf ekmekle Çanakkale''de destan yazan aziz şehitlerimizin günlük istihkak yemekleri. Bulurlarsa ekmek o da ya tam yada yarım tahin yada bulurlarsa şekersiz hoşaf içerlerdi. Ülkenin zor şartlarda kazanıldığını ifade etmek amacıyla o günleri yaşatmak ve bir nebze olsun Çanakkale ruhunu anlatmak anımsamak amacıyla yapılan etkinlik Uşak halkından çok olumlu karşılandı ve onların teveccühlerini Kazanıldı. Bu anlamlı günde Ulusal bağımsızlığın kazanılmasında Yüce Türk Milletinin En gözdesi olan Türk ordusunun tüm mensuplarını saygı, sevgi, şükran ve minnetle yâd ediyoruz.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına tüm şehit olan veya gazi olan bedir aslanları gibi vatanı için Şahadet şerbetini içenlere ne kadar minnet etsek azdır. Bu yüce vatan dünde Türk''tü, bugünde Türk ve ilelebet Türk kalacaktır. Ne mutlu Türküm diyene" dedi.