Takımına veda etti imza için hazır bekliyor

Takımına veda etti imza için hazır bekliyor
Sezonu Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonlukları ile bitiren, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan Beşiktaş, kaleci transferinde gündemin ilk sırasında yer alan Sevilla'dan Tomas Vaclik ile son görüşmeleri gerçekleştirip imza attırmayı planlıyor.

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluklarıyla tamamlanan sezonun ardından Beşiktaş, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi''nde mücadele edecek kadro adına takviye çalışmalarını sürdürüyor.

Ersin Destanoğlu''nun artan taliplerini ve Şampiyonlar Ligi mücadelesini göz önünde bulundurarak kaleci transferi için çalışmalar yürüten Beşiktaş, Sevilla''dan Tomas Vaclik''e imza attırmaya hazırlanıyor.

Cope.es''in haberine göre Vaclik, Beşiktaş kadrosuna katılmaya hazır. 32 yaşındaki kaleci ile son bir görüşme gerçekleştirilmesi ve sonrasında imza atılması planlanıyor. Beşiktaş kadrosuna katılmaya hazır. 32 yaşındaki kaleci ile son bir görüşme gerçekleştirilmesi ve sonrasında imzaların atılması planlanıyor. İspanyol basını, Avrupa Futbol Şampiyonası''nda hâlâ Çekya''nın ilk kalecisi olması nedeniyle Vaclik''in önemli bir konumda olduğunu aktarıyor. 32 yaşındaki tecrübeli kaleci, Çekya Milli Takımı ile bugüne kadar 36 maça çıktı.