Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Haziran'ın sonuna geliyoruz daha neler olacak neler

Haziran'ın sonuna geliyoruz daha neler olacak neler

Öngörülerinin hepsi tek tek gerçekleşen ünlülerin astroloğu Kassandra, 10 Haziran tarihine dikkat çekmişti. Saat 13:52’de İkizler burcunda gerçeklen Güneş tutulmasının Merkür retrosunun da etkisiyle bizleri etkisi altına alacağını detaylarıyla anlatmıştı. Kassandra, Güneş tutulmasının etkisinin 20 gün önceden başladığını ve 20 gün sonra da devam edeceğini de detaylarıyla açıklamıştı.

Kassandra''nın bu açıklamaları hemen hemen her gün gerçekleşiyor. Bugün de Antalya''nın Kaş ilçesi''nde kar yağdı. Yüksek kesimler beyaza büründü. Serik''de de hortum etkisini gösterdi. Binaların çatısına zarar verip, sabit olmayan eşyaları uçurtma gibi havalandırdı. 

İstanbul''un da aralarında bulunduğu bir çok şehir aşırı yağışlar sonucu oluşan sel sularından olumsuz yönde etkilendi. Ev ve işyerleri sular altında kaldı. 
Balıkesir''in de aralarında bulunduğu bir çok şehir lodos nedeniyle kabusu yaşadı. Tekneler  sürat motorları karaya oturdu. Bir çok sefer yapılamadı. 

Önceki yıllar Haziran''ın ortasında bir çok şehirde denize girildiğini anımsatan Kassandra, "İstanbul''da şu an montla dolaşıyorum. Geceleri hava daha da soğuk oluyor. ''Bu sene yaz gelir mi'' diye soruyorsunuz. Bu ay çıktıktan sonra evet gelecek" yorumunu yaptı.

Ayın bitmesine 15 gün daha olduğunu belirten Kassandra, "Bitti diye düşünenler yanılıyor. Fırtına, hortum, sel baskınları, şiddetli yağışlar, depremler kabusumuz olmaya devam edecek. Misülaj da hemen bitmeyecek" yorumunu yaptı. 

Yazarın Diğer Yazıları