Virüs Galata Köprüsü'nde mesai yaptı

Virüs Galata Köprüsü'nde mesai yaptı
Korona virüs vakaları artmaya, kısıtlamalar gelmeye devam ederken Galata Köprüsü'nün görüntüsü tartışma yarattı. Köprüye balık tutmak için intikal eden vatandaşların sosyal mesafeyi hiçe sayması dikkat çekti.

Korona virüs vakalarının arttığı bugünlerde tedbirler daha artırılırken, Galata Köprüsü'ne gelen balıkçıların sosyal mesafe kuralına uymadığı görüldü. Aralarında maske takmayan, sigara içenlerin de yer aldığı olta balıkçıları, korona virüs önlemlerini hiçe saydı.

olta-balikcilari-galata-koprusune-akin-etti-onlemler-hice-sayildi-1906-dhaphoto1.jpgolta-balikcilari-galata-koprusune-akin-etti-onlemler-hice-sayildi-1906-dhaphoto15.jpgolta-balikcilari-galata-koprusune-akin-etti-onlemler-hice-sayildi-1906-dhaphoto3.jpgolta-balikcilari-galata-koprusune-akin-etti-onlemler-hice-sayildi-1906-dhaphoto2.jpgolta-balikcilari-galata-koprusune-akin-etti-onlemler-hice-sayildi-1906-dhaphoto4.jpgolta-balikcilari-galata-koprusune-akin-etti-onlemler-hice-sayildi-1906-dhaphoto5.jpgolta-balikcilari-galata-koprusune-akin-etti-onlemler-hice-sayildi-1906-dhaphoto7.jpgolta-balikcilari-galata-koprusune-akin-etti-onlemler-hice-sayildi-1906-dhaphoto6.jpgolta-balikcilari-galata-koprusune-akin-etti-onlemler-hice-sayildi-1906-dhaphoto8.jpg