Volkan Demirel için flaş karar!

Volkan Demirel için flaş karar!
Bu sezon istenen performansı gösteremeyen Fenerbahç'nin file bekçisi Volkan Demirel'in kendini düzeltmediği takdirde Fenerbahçe ile yolların ayrılacağı söyleniyor.

Milli Takımdaki görevini bırakarak Fenerbahçe'de kaleci antrenörlüğü için imza atan Alper Boğuşlu, uzun süredir beklenen performansı gösteremeyen Volkan Demirel'in affedilmesi için seferber olacağı öğrenildi.

Boğuşlu'nun bu konuyla ilgili teknik heyetle de görüştüğü belirtildi. 

Volkan Demirel, Alper Boğuşlu'nun tüm çabalarına rağmen kendini düzeltmezse, Fenerbahçe ile yolları ayrılacak.

ELMAS'A İZİN YOK

Fenerbahçe ile 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan Eljif Elmas'ın Tottenham tarafından izlendiği ortaya çıkmıştı. Yönetimin yıldız futbolcuyla ilgili tavrının net olduğu ve astronomik bir bedel olmadıkça satmayı düşünmediği öğrenildi.

JAILSON GÜN SAYIYOR

Galatasaray derbisinde yaşanan olaylar nedeniyle 8 maç ceza alan Jailson, gün sayıyor. Cezasının 4 maçlık kısmı geride kalan Brezilyalı, 18. haftadaki Bursaspor karşılaşmasıyla formasına kavuşmayı bekliyor. İdmanlarda hırslı görüntüsüyle dikkat çeken sambacı, "Lig mücadelesinde takımıma katkı sağlamak için bekliyorum" dedi.

SOLDADO'NUN TAVRI NET

Yunan ekibi Olympiakos'un ocak ayında imza attırmak istediği Soldado'nun kararı net... İspanyol golcünün Fenerbahçe'den ayrılmak istemediği öğrenildi. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 33 yaşındaki golcünün teklifleri bu dönemden sonra değerlendireceği kaydedildi.