Vuslat 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vuslat  3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Başrollerini Kadir Doğulu ve Devrim Özkan’ın oynadığı Vuslat dizisi son bölümü ile sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Son bölümü ile izleyenleri ekran başından kaldırmayan dizi. Vuslat 2. bölümünde ne oldu? İşte detaylar...

Vuslat dizisi son bölümü ile sosyal medyada çok konuşuldu. Dizinin son bölümünde Aziz polisler tarafından götürülüyor. Vuslat’ın son bölümü kaçıranlar özetini çok merak ediyor. Ve yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diye çok merak ediliyor işte detaylar…

VUSLAT 2. BÖLÜMDE NE OLDU

Dükkânını yanarken gören Faik hastaneye kaldırılır. Yalçın, yangının kundaklama olduğunu öğrenir. Fırat’ın peşine belalar takılmaya devam eder. Hasibe’yle ilgili gizemli bir gerçek ortaya çıkar. Nehir, Aziz ve Perihan arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Faik’in herkesten sakladığı borcu aileyi karıştırır. Kerem, Aziz’e açtığı gizli savaşı sürdürürken, Aziz, Salih’le ilk defa karşılaşır. Perihan evde otoritesini sağlamakta zorlanırken, holdingte işler karışır. Aziz’in doğum günüde polisler gelir ve Aziz’i tutuklar ve ifadeye götürür. Peki Aziz’i kim şikayet etti?

VUSLAT DİZİSİ 3. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Vuslat dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm haftaya yayınlanacak. Aziz doğum günün de polisler tarafından götürülüyor. Nehir’in kardeşi ve Kerem birlikte plan yapmaya başlar. Nehir ve annesi arasındaki gerginlik yükselerek devam etmektedir. Kerem polis sorgusu sonucu özgürlüğüne kavuşabilecek mi? Aziz ile Meczup Abdullah arasında gerçekleşen konuşma sosyal medyada Vuslat seyircisi tarafından çok konuşuldu.

VUSLAT DİZİSİ BAŞROL OYUNCULARI KİMLER

Yapımcılığını A23 Medya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Onbul’un oturduğu, senaryosunu ise Betül Yağsağan kaleme aldığı Vuslat'ın başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı dizinin kadrosunda Ümit Kantarcılar, Pelin Uluksar, Baran Bölükbaşı, Serra Pirinç, Gamze Süner Atay, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Şeyla Halis, Gözde Kaya gibi birbirinden önemli isimlerde yer alıyor.