Yalancı 5. bölüm full izle! Yalancı son bölüm tek parça puhutv izle

Yalancı 5. bölüm full izle! Yalancı son bölüm tek parça puhutv izle
Yalancı izle! Yalancı 5. bölüm full tamamı olarak tek parça puhutv de. Cuma akşamları Show TV ekranlarında gösterime giren Yalancı son bölüm yayında. İşte, Yalancı 5. bölüm full izle!

Yalancı full izle! 15 Ekim Cuma akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Yalancı son bölüm tamamı aranıyor.

Başrollerinde Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci’nin oynadığı Yalancı son bölümünde; Mehmet Emir''in Deniz''i iyice köşeye sıkıştırdığı tanıtımda Mehmet Emir''e karşı tepkiler artıyor. Deniz''in bir çıkış yolu bulup bulamayacağı merak konusu olurken Mehmet Emir''in arabasına yazılan ''yalancı'' yazısı dikkat çekiyor. Deniz''in planının ne olduğu ise şimdiden büyük bir merak konusu oluyor.

Mehmet Emir bulduğu küpeyi Deniz’in evine bırakarak onu açıkça tehdit eder. Deniz korksa da vazgeçmeyecek, yolundan dönmeyecektir.

Deniz’in geçmişte tacizle suçladığı okul müdürünün ifadesiyle Mehmet Emir aklanır. Deniz her şeye ve herkese rağmen yakaladığı ipucunun peşine düşer. Bu yolculukta karşısındaki tek engel yine Mehmet Emir olacaktır. Düello bir kez daha tekrarlanacak; gerçek çekilen kılıçların gölgesinde kalacaktır.