Çocukları darbeden AKP’li Özekin’in eşi: Ş.T isimli çocuk beni tehdit etti, saçından tutup kafasına vurdum

Çocukları darbeden AKP’li Özekin’in eşi: Ş.T isimli çocuk beni tehdit etti, saçından tutup kafasına vurdum
Adamlarıyla bir kafeyi basıp kızının kavga ettiği çocukları darp eden AKP MKYK yedek üyesi Eyüp Gökhan Özekin'in eşi Şerife Özekin, ifadesinde bir kız çocuğunun kendisini tehdit ettiğini, bunun üzerine saçından tutup kafasına vurduğunu anlattı.

Kızlarıyla kavga ettikleri gerekçesiyle bir kafeyi basarak 15 yaşındaki çocukları beraberindeki iki erkekle darbeden AKP MKYK yedek üyesi Eyüp Gökhan Özekin''in eşi Şerife Özekin’in ifadesi ortaya çıktı.

T24’ten Asuman Aranca’nın haberine göre; şüpheli sıfatıyla ifadesi alınan Özekin, çocuklardan birinin saçını çekerek kafasına vurduğunu kabul etti.

Özekin, “Kızımın darp edildiğini öğrenince kafeye gittim. Kızımın tartıştığı şahıslarla görüşürken, masadaki erkek çocuk kalkarak bana müdahale etmek istedi. Bu sırada yanımıza gelen şoförümüz Mehmet Yıldız çocuğa vurdu. Ben de beni tehdit etmesi üzerine Ş.T isimli kız çocuğunun saçından tutup kafasına vurdum” dedi. 

Özekin’in şoförü Yıldız ise, kafede darp ettiği F.T isimli erkek çocuğun elinde bıçak gördüğünü iddia ederek, “Etraf kalabalıklaşınca bize zarar verilmesini önlemek için çocuğa birkaç yumruk attım. Masadaki kızlar olayı büyütmek için adam öldürüyorlar diye söyleyince, susturmak için onlara da tokat attım” diye konuştu.

Öte yandan AKP eski Milletvekili Mehmet İhsan Arslan’ın torununun da darp edilmesi nedeniyle, Arslan ailesi Şerife Özekin ve beraberindekilerden şikayetçi oldu.

“SEN MİSİN KIZIMIN SAÇINI ÇEKEN?”

10 Kasım''da Atatürk için verdiği "olmasaydı da olurduk" ilanıyla tepki çeken AKP MKYK yedek üyesi Eyüp Gökhan Özekin''in eşi, koruması ve şoförünün üçü kız biri erkek 15 yaşlarındaki 4 çocuğu bir kafeyi basarak darp ettiği görüntüler ortaya çıkmıştı. Darp edilen çocuklardan G.B, arkadaşlarının sosyal medyadaki bir fotoğraf nedeniyle Özekin çiftinin kızıyla kavga ettiklerini belirterek, Şerife Özekin’in bulundukları kafeye geldiğini ve “sen misin kızımın saçını çeken?” diyerek, Ş.T isimli kız arkadaşına vurduğunu anlatmıştı. Özekin’in yanındaki erkek şahısların da hem kendisini hem de beraberindeki iki kız ve bir erkekten oluşan arkadaş grubunu darp ettiklerini söyleyen G.B, arkadaşlarına silah gösterildiğini anlatmıştı.

“SAÇINDAN ÇEKİP KAFASINA VURDUM”

Olaya ilişkin soruşturma kapsamında polis, savcılığın talimatıyla hem mağdur çocukların hem de çocukları darp eden Şerife Özekin, şoförleri Mehmet Yıldız ve beraberindeki Volkan Kabasakal ile Berk Özekin’in ifadesini aldı. 

Dosya kapsamında Şerife Özekin, en büyüğü 16 yaşında olan dört çocuğu darp etmelerine ilişkin olarak şüpheli sıfatıyla alınan ifadesinde şunları söyledi:

“Kızım M.’nin darp edildiğini öğrenmem üzerine bahse konu kafeye gittim. Burada kızımın tartıştığı şahısların (çocukların) yanına gittim. Şahıslarla konuşurken masadaki F.T isimli erkek şahıs (15), masadan kalkıp bana müdahale etmek istedi. Bu sırada olay yerine sonradan gelen şoförümüz Mehmet Yıldız bu şahsa vurdu. Ben de beni tehdit etmesinden dolayı Ş.T (16) isimli şahsın saçından çekerek kafasına vurdum”

“KIZLARI SUSTURMAK İÇİN TOKAT ATTIM”

Şüpheli Mehmet Yıldız ise, ifadesinde 15 yaşındaki F.T isimli çocuğun elinde bıçak gördüğünü öne sürdü. Yıldız şunları anlattı:

“M.’nin babası Eyüp Gökhan Özekin beni arayarak, eşi Şerife Özekin’e ulaşamadığını, kızı M’nin Beysukent’teki bir AVM’de darp edildiğini, oraya giderek kızını almamı istedi. Tek başına olay yerine gittim. Gittiğimde Şerife Özekin, Berk Özekin ve Volkan Kabasakal’ı gördüm. Beraber olayın taraflarının oturduğu masaya gittik. Şerife Özekin masadaki çocuklarla görüştüğü sırada, masada oturan erkek şahıs ayağa kalktı. Bu şahsın elinde bıçak gördüm. Etraf kalabalıklaşınca kendimize zarar verilmesini önlemek için elinde bıçak olan çocuğa birkaç yumruk attım. Masadaki kızlar olayı büyütmek için ‘adam öldürüyorlar’ diye bağırmaya başladı. Kızları susturmak için onlara da tokat vurdum”

ARSLAN AİLESİ DE ŞİKAYETÇİ

Özekin ve Yıldız’ın yanındaki Berk Özekin ve Volkan Kabasakal ise kimseye vurmadıklarını, tehdit ve hakarette bulunmadıklarını öne sürdü. Kamera kayıtlarından olay sırasında çocukları darp ettiği belirlenen siyah tişörtlü bir erkek şahsın kimliğinin ise tespit edilemediği öğrenildi. Öte yandan Özekin ve beraberindekilerin darp ettiği kız çocuklarından birinin AKP eski Milletvekili Mehmet İhsan Arslan’ın torunu, AKP Milletvekili Ali İhsan Arslan’ın yeğeni olduğu ortaya çıkmıştı. Darp edilen çocuğun ailesi de müşteki sıfatıyla Özekin ve beraberindekilerden şikayetçi oldu. Bu arada çocukları dövdüğünü kabul eden şüpheli Yıldız’ın elinde bıçak olduğunu öne sürdüğü 15 yaşındaki erkek çocuğunun ise darp edildiği sırada kaşının açıldığı ve buna ilişkin darp raporu aldığı kaydedildi.

İlgili Haberler