Yeliz olarak bilinen Ahmet Hamdi Çamlı edebiyat dünyasını salladı. Rasim Öztekin için attığı taziye mesajı sosyal medyada top topic oldu

Yeliz olarak bilinen Ahmet Hamdi Çamlı edebiyat dünyasını salladı. Rasim Öztekin için attığı taziye mesajı sosyal medyada top topic oldu
Usta sanatçı Rasim Öztekin’in vefatı sonrası bir taziye mesajı yayınlayan AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, “Kalpten öldü, Kanserden öldü, Beyin kanamasından öldü, der dururlar... Halbuki, doğduğundan öldü, doğmasaydı ölmezdi! #RasimÖztekin Aileye Sabır dilerim...” ifadelerini kullandı. İfadeler tepki çekerken konuyla ilgili ikinci bir paylaşım yapan Çamlı, “Bu konuya takılan arkadaşlar, İnkılap tarihine değil, İnkılâb tarihine bakarsa tenvir olabilirler..” diye yazdı. Çamlı sosyal medyada yaptığ

Tiyatro ve sinemanın usta ismi Rasim Öztekin geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede vefat etti. Vefat haberi sanat camiasında ve Öztekin’in sevenleri arasında büyük üzüntüye neden olurken ünlü isimler sosyal medya hesaplarından taziye mesajları yayınladı.

AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı da usta sanatçı için bir taziye mesajı yayınladı. Çamlı mesajında, “Kalpten öldü, Kanserden öldü, Beyin kanamasından öldü, der dururlar... Halbuki, doğduğundan öldü, doğmasaydı ölmezdi! #RasimÖztekin Aileye Sabır dilerim...” ifadelerini kullandı.

Çamlı’nın bu ifadeleri sosyal medyada tepkilere neden olurken konuyla ilgili ikinci bir paylaşım yapan Çamlı, “Bu konuya takılan arkadaşlar, İnkılap tarihine değil, İnkılâb tarihine bakarsa tenvir olabilirler..” ifadelerini kullandı.

SELÇUK BAYRAKTAR’IN MEZUN OLDUĞU OKULU UNUTMUŞTU
Çamlı, sosyal medya hesabından daha önce yaptığı bir paylaşımda, Robert Koleji’nin misyonerliği yaymak için kurulduğunu ifade etmiş, bir kullanıcı ise Çamlı’nın paylaşımının altına Türkiye’nin ilk yerli ve milli SİHA ve İHA’larını üreten Selçuk Bayraktar’ın da aynı okuldan mezun olduğunu belirtmişti.

TAYYAR VE TAYYARE ÖNERİSİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, uzaya giden Türk görevli için ‘isin önerin’ çağrısına, AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı da katılmıştı. Çamlı, uzay yolcularına verilecek isim için Tayyar ve Tayyare önerisinde bulunmuştu.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda sık sık imla hatalarına uymaması nedeniyle gündeme gelen Çamlı’nın paylaşımlarından bazıları şöyle: