‘Yeni Bir Başlangıç’ sosyal medyayı salladı

‘Yeni Bir Başlangıç’ sosyal medyayı salladı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘Yeni Bir Başlangıç Buluşması' temasıyla Maltepe’de gerçekleştireceği miting henüz başlamamış olmasına rağmen Twitter TT listelerinde ikinci sıraya yerleşti.

Mazbatasını alarak İBB Başkanı olan Ekrem İmamoğlu'nun Maltepe'de gerçekleştireceği Yeni Bir Başlangıç Buluşması, henüz başlamamış olmasına rağmen sosyal medyayı salladı. Maltepe'deki 'Yeni Bir Başlangıç Buluşması' için açılan #YeniBirBaşlangıç etiketi, Twitter TT listesinde ikinci sıraya yerleşti.

tt-013.jpg

İstanbul’un çeşitli il ve ilçelerinden gelen vatandaşlar İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, “Önümüzdeki beş yıl, bir belediye başkanının beş yılı değil. 16 milyon insanımızın beş yılı. Sizi onun için davet ediyorum. Gelin güzel bir pazar gününde saat 14’de Maltepe’de buluşalım” daveti üzerine Maltepe’ye akın etti. Maltepe'ye gitmek üzere yola çıkan vatandaşlar, çektikleri fotoğraf ve videoları sosyal medyadan da paylaştı.

'YENİ BİR BAŞLANGIÇ BULUŞMASI'NA İYİ PARTİ'DEN DESTEK

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da, Maltepe'deki 'Yeni Bir Başlangıç Buluşması' hakkında paylaşımda bulunmuş ve "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu 21 Nisan, Pazar tüm hemşehrilerimizi genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle İstanbul’a Yeni Bir Başlangıç Buluşması’na davet ediyor. İYİ Partililer olarak Türk Bayraklarımızı alıp Maltepe’de olacağız! #BenDeOradayım" ifadelerini kullanmıştı.

İşte sosyal medyada 'Yeni Bir Başlangıç Buluşması' hakkında yapılan paylaşımlar:

yeni2.jpgyeni3.jpgyeni4.jpgyeni6.jpgyeni7.jpg

İlgili Haberler