Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinden yeni fragman

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinden yeni fragman
Geçen günlerde kısa bir tanıtım videosu gelmesinin ardından Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nden yeni bir fragman yayınlandı.

J.R.R. Tolkien’ın The Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi’nin kitapların binlerce yıl öncesinde geçecek olan dizide ekrana J.D. Payne ve Patrick McKay ikilisi tarafından ekrana taşınan yapımın oyuncu kadrosunda Peter Mullan, Cynthia Addai-Robinson, Nazanin Boniadi, Benjamin Walker, Morfydd Clark, Ismael Cruz Cordova, Robert Aramayo ve Augustus Prew gibi isimler yer alıyor.

Alışveriş devi Amazon’un Prime Video özelinde 500 milyon dolardan fazla devasa bir bütçe ile hazırladığı Yüzüklerin Efendisi dizisi, direkt olarak The Lord of the Rings: The Rings of Power ya da Türkçe karşılığıyla Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri adı altında yolda bulunuyor. Twitter üzerinden çok sayıda video ile gündemde tutulan dizi, bu sabah Entertainment Weekly tarafından paylaşılan fotoğraflar ile ses getirmişti. Bunun üstüne yukarıda izleyebileceğiniz etkileyici fragman yayınlandı. Ana fragman olarak yayınlanan bu 2 dakikada uzun video, büyülü bir maceranın yolda olduğunu gösteriyor.

The Lord of the Rings fanlarının tüylerini diken dikey eden videoda, birçok ana karakter görülebiliyor. Bu video ile kanıtlandığı üzere dizinin bilgisayar ortamında hazırlanan görüntüleri de çok üst seviye bir kaliteye sahip olacak. Yüksek bütçenin etkisi özellikle burada kendisini belli ediyor.

Dizi, halen bilmeyenler için J. R. R. Tolkien’in The Hobbit ve The Lord of the Rings kitaplarındaki olaylardan binlerce yıl öncesini anlatacak ve söylendiği kadarıyla Orta Dünya tarihinin destanlara konu olan İkinci Çağ’ındaki efsanevi kahramanları ilk kez ekrana getirecek.

Yaklaşık 1 milyar dolarlık bütçesiyle televizyon tarihinin en yüksek bütçeli dizisi olması özelliği elinde bulunduruyor Yüzüklerin Efendisi, Amazon Prime Video''da izleyiciyle buluşacak.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri''nin ilk sezonundan yayınlanan fragmanı, Yeni Zelanda ve Birleşik Krallık''ta çekilen ve tüm dünyada 240 farklı bölgede gösterilecek

Yapımı Amazon tarafından yapılan dizinin 8 bölümden oluşan ilk sezonu, 2 Eylül''de yayınlanacak. Dizi toplam 5 sezon ve 50 saat sürecek.