Yeniçağ Bakan Nebati'nin af vaktini manşete taşıdı

Yeniçağ Bakan Nebati'nin af vaktini manşete taşıdı
Hazine ve Maliye Bakanı'na seslenen İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Siyasi tarihimize, ucube sistemin öğüttüğü bakandan nice biri olarak ışıltılı gözleri ve sebep olduğu utanç tablosuyla geçecek bu arkadaşımıza yeni hayatında şimdiden başarılar diliyorum'' dedi.

BÖYLE VİCDANSIZLIK OLUR MU?

Türkiye''de milyonlarca insanın açlık sınırının altında yaşamaya çalıştığını belirten Akşener, ''''Açlık sınırı, asgari ücretin 550 lira üzerinde. Bunun içinde, elektrik, doğal gaz, kira, giyecek, ulaşım yok. Böyle vicdansızlık olur mu, böyle devlet yönetilir mi?" ifadesini kullandı.

SİSLİ ZİHİN SENDROMUNDALAR

Enflasyonun, TÜİK''e göre bile, %61 olarak açıklandığını vurgulayan Akşener, "Sisli zihin sendromundan muzdarip gözüken, Nebati Bakan; ışıltılı gözleriyle, ''Piyasada işler, elhamdülillah iyi'' dese de; Afrika ülkelerinden bile, yüksek enflasyonla karşı karşıyayız" dedi.

ONLARA GÖRE HER ŞEY TIKIRINDA

Akşener şöyle konuştu: Bu tabloya rağmen iktidar tarafında her şey tıkırında, Erdoğan''ın keyfi, Nebati Bakan''ın neşesi asla bozulmuyor. Bakan yardımcılarının üç maaşları, danışmanların beş maaşları, tıkır tıkır yatıyor. Üstelik, durmak bilmeyen zam furyası da devam ediyor.

ÖZGÜR BASIN DEMOKRASİNİN BEKÇİSİDİR

Yanlış bilgi karşısında, doğruyu ortaya çıkaran birilerinin olduğunu bilmeye ihtiyaç olduğunu ifade eden Meral Akşener, "Özgür basın, tam da bu ihtiyacı karşılamanın en önemli aktörüdür. Ancak AKP iktidari, basını ucube ikna siyasetine aparat yapar hale gelmiştir" diye konuştu.

İşte Yeniçağ Gazetesi''nin birinci sayfası:

İlgili Haberler