Yeniçağ bugün bu başlıkla çıktı

Yeniçağ bugün bu başlıkla çıktı
Erdoğan'ın, son günlerdeki atamalarına tepki gösteren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Cumhurbaşkanı önemli şahsiyetleri tasfiye ediyor. Lider kurumları yok ederek yükselmez. 'Benden başka şahsiyet yok' derse enkaz bırakır. Erdoğan da oraya gidiyor" diye konuştu

“BAKAN OLMAK ONURLU İŞTİR”

Bozdağ''ın, "Parti Tayyip''in partisidir" dediğini hatırlatan Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, "Bozdağ o sözüyle bakanlığı sadakatıyla sağlamıştır. Bakan olmak, onurlu iştir. Şimdiki bakanlar bürokrat temsilcisi konumunda. Şahsiyetli tavır sergileselerdi ''affını istiyorum'' demezlerdi" dedi.

“BU MAKAMLAR BİRİKİM İSTER”

"Merkez Bankası ile Maliye ve Hazine Bakanlığı birikim meselesidir" diyen Ahmet Davutoğlu, şöyle konuştu: Şahsiyetli olanlar bu makanlara gelmek istemez. Şahsiyetini koruyamayanlar geldiği zaman bunun içi boşalır. İktidara geldiğimizde ilk yapacağımız şey kurumsal reformdur.

“YENİDEN YAPILANMA ŞART”

Türkiye''nin yeniden yapılanmaya ihtiyacı olduğunu vurgulayan Davutoğlu, "Akşener ve Kılıçdaroğlu ile görüştük. Oyun kurucu değilim, kurulacaksa birlikte kurarız. Mesele ittifakın yeniden yapılanmasıdır. Cumhur İttifakı''nın ortaya koyduğu yapılanma yok" ifadesini kullandı.