Yeniçağ bugün bu başlıkla çıktı

Yeniçağ bugün bu başlıkla çıktı
Tüketici Örgütleri Konfederasyonu Genel Başkanı Fuat Engin, insafsız zam fırtınasının durmaksızın devam ettiğini belirterek, "Tüketicinin baharını kışa döndürenler, sabrımızı zorlamayın, zam zulmüne son verin" dedi.

VATANDAŞIN AKLIYLA ALAY EDEN İKTİDAR, ALIM GÜCÜNÜ YOK ETTİ

İstikrarlı şekilde yapılan zamlarla tüketicinin aklıyla dalga geçildiğini savunan Engin, "Haksız fiyat artışları paramızı pula çevirmiş, tüketicinin alım gücü yok etmiştir. İktidarın, ''enflasyonla mücadele ediyoruz'' iddiası çürümüştür" ifadesini kullandı.

BELİNİ DOĞRULTAMAZ HALE GELEN TÜKETİCİ ACİLEN DESTEK BEKLİYOR

Başkan Engin, şöyle konuştu: Zamların altında her geçen gün daha da ezilen tüketiciler artık belini doğrultamaz duruma gelmiştir. Bahanelere değil, desteğe ihtiyacımız var. Sorunları dile getirmeye devam edeceğiz. Sabrımızı zorlamayın

GÜBREYE YENİ ZAM 1 AYDA %150 ARTTI

Gübre fiyatlarına bir zam daha geldi. Şubat ayında 4 bin liranın altına düşen gübre, yapılan artışla 10 bin liranın üstüne çıkarak rekor kırdı.

30 LİRAYDI, KDV İNDİ FİYATI 40 LİRAYA ÇIKTI!

Son KDV indiriminin kağıt üzerinde kaldığını söyleyen vatandaşlar, "Etiketleri yükseltip, indiriyorlar, hiçbirşeyde değişiklik yok. Daha önceden 30 liradan aldığımız sabun, KDV düştükten sonra 40 lira oldu" dedi.

TARIMDAKİ ÖZELLEŞTİRME GIDA FİYATINI TIRMANDIRDI

İktisatçı Prof. Dr. Havva Tunç, "Hayvancılık sektörü ile ilgili SEK, EBK ve YEMSAN ile gübre sanayideki TÜGSAŞ ve İGSAŞ''ın özelleştirilmesi ile gıda fiyatlarında önlenemeyen fiyat artışlarının devam edeceği anlamına gelir" diye konuştu.

İşte Yeniçağ Gazetesi''nin birinci sayfası: