Yeniçağ bugün bu başlıkla çıktı

Yeniçağ bugün bu başlıkla çıktı
TBMM'nin kuruluşunun 102. yılı ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özel kutlama törenleri, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi ve özel tüm ilköğretim kurumlarında, koronavirüs salgını öncesinde olduğu gibi yüz yüze yapıldı.

ÜLKE ŞENLİK YERİ OLDU

23 Nisan kutlamaları okullarla sınırlı kalmadı, meydanlara, sokaklara taştı. Tüm kentlerin meydanlarında düzenlen etkinlikler bir şenlik havası oluşturdu. Yurdun dört bir yanından coşku dolu görüntülere sahne oldu.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 2 yıl aradan sonra ülkenin dört yanında sevinçle kutlanırken okullar ve meydanlar çocukların cıvıltılarıyla çınladı.

MERAL AKŞENER''E KUŞATMA

Anıtkabir''deki törene katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 1979 ve 1982 yılları arasında kendisi de öğretmenlik yapmış olan Akşener öğrencilerle kucaklaşıp onlarla bol bol fotoğraf çektirdi

DEVLET ERKANI ANITKABİR''DEYDİ

Anıtkabir''deki törende TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CHP lideri Kılıçdaroğlu, MHP lideri Bahçeli, İYİ Parti lideri Akşener, kabine üyeleri ve milletvekilleri yer aldı.

ERDOĞAN 8 YILDIR YOK

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, 2014''den beri olduğu gibi Anıtkabir''deki törene bu yıl da yine katılmadı. Erdoğan, İstanbul Başakşehir Millet Bahçesi''ndeki 23 Nisan TRT Çocuk Şenliği''ni tercih etti.

İşte Yeniçağ Gazetesi''nin birinci sayfası:

İlgili Haberler