Yılmaz Özdil’den çok sert tepki. Emekli Amirallere elektronik kelepçe takılmıştı

Yılmaz Özdil’den çok sert tepki. Emekli Amirallere elektronik kelepçe takılmıştı
Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan amirallere elektronik kelepçe takılmasına bir tepki de Sözcü yazarı Yılmaz Özdil’den geldi. Özdil, “Varlığıyla onur duyduğumuz emekli amirallerimize, oturdukları şehrin dışına çıkmasınlar diye elektronik kelepçe taktılar iyi mi! Aman dikkat edin ha. Kapılarına da toma dikin” diye yazdı.

Adli kontrol şartı ile serbest bırakılan ve elektronik kelepçe takılan emekli amirallerle ilgili tartışmalar sürüyor. Konuya bir yorumda Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil''den geldi.

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, bugünkü yazısında Möntro bildirisi sebebiyle gözaltına alınmalarının arkasından özgür bırakılan emekli amirallare elektronik kelepçe takılmasını köşesine taşıdı.

Cezasız kalan suçları hatırlatan Yılmaz Özdil, “Montrö-darbe kumpasıyla gözaltına alınan, varlığıyla onur duyduğumuz emekli amirallerimize, oturdukları şehrin dışına çıkmasınlar diye elektronik kelepçe taktılar iyi mi! Aman dikkat edin ha. Kapılarına da toma dikin. Mazallah, bahçeye mahçeye inerlerse teyakkuzda olun.” ifadelerini kullandı.