Yuva yıkan köpek. Ya ben ya köpek dedi 9 yıllık evlilik tek celsede bitti

Yuva yıkan köpek. Ya ben ya köpek dedi 9 yıllık evlilik tek celsede bitti
İstanbul'da bir çift arasında sık sık çıkan köpek tartışmasında "Ya ben ya köpek" diyerek rest çekti. Açılan boşanma davasında mahkeme çifti boşadı.

İstanbul'un Esenler ilçesinde iddiaya göre V.S. isimli adam ilk evliliğinden olan kızı için sahiplendiği köpeği eve getirdi. Eşi G.S. ise bu duruma köpekten korktuğu gerekçesiyle karşı çıktı.

Çift arasında yaşanan köpek tartışmalarında G.S., "Ya ben ya köpek" diyerek rest çekti.

V.S. ise eşinden boşanmak için mahkemeye başvurdu. Ancak mahkeme, adamın başvurusunu usule aykırı olduğu gerekçesiyle reddetti.

Bunun üzerine G.S. eşine boşanma davası açtı. Mahkeme, kadının davasını haklı buldu ve çifti boşadı. V.S.'ye ayrıca 20 bin lira maddi, 30 bin lira da manevi tazminat ve aylık bin lira nafaka ödemesi cezası verildi.

Köpek sahipliğinde uzlaşma sağlanamaması boşanmanın nedeni oldu

Mahkeme kararında, çiftin köpek sahipliğinde uzlaşma sağlayamamasının boşanmanın en önemli nedeni olduğu belirtildi. Mahkeme, kadının köpekten korktuğu ve bu nedenle evde huzursuz olduğu tespitinde bulundu.

Kararda, "Eşinin köpeği eve getirmesi nedeniyle evlilik birliği temelinden sarsılmış ve eşler arasında ortak hayat çekilmez hale gelmiştir. Bu nedenle tarafların boşanmalarına karar vermek gerekmiştir." ifadelerine yer verildi.

0x0-yuva-yikan-kopek-9-yillik-evlilik-tek-celsede-bitti-kopek-kadar-degerimiz-yok-deyip-1702981101263.webp