Sosyal medya ‘TAMAM’la yıkıldı

Sosyal medya ‘TAMAM’la yıkıldı
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın, partisinin grup toplantısında “Millet ne zaman tamam derse o zaman çekiliriz” sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan’ın konuşmasında “Millet ne zaman tamam derse o zaman çekiliriz” sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Twitter’da vatandaşlar “TAMAM” mesajları paylaştı. Kısa sürede binlerce tweet atılırken ‘TAMAM’ Türkiye gündeminde birinci sıraya yükseldi. Konuyla ilgili 2 milyonu aşkın paylaşım yapıldı.

Twitter'in dünya gündeminde de birinci sıraya çıkan paylaşımlara İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin de destek vermesi dikkat çekti.

2-milyon.jpg

O tweetlerden bazıları şöyle:

ekran-alintisi-460.jpg

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Partisinin TBMM grup toplantısında konuşan Erdoğan'ın gündeminde cumhurbaşkanlığına aday olan isimler vardı.

"Dertlere derman olacak, akılda kalacak bir projeniz var mı onu söyleyin" diyen Erdoğan sözlerini şöyle dürdürdü:

"16 yıldır iktidara gelmek için uğraşan muhalefetin daha büyük projelere ihtiyacı yok mu? Tek dertleri Erdoğan'ı yıkmak. Bizi başbakanlığa da, cumhurbaşkanlığına da milletimiz getirdi. Millet ne zaman tamam der ise, o zaman çekiliriz."

İlgili Haberler