THY Yönetim Kurulu Başkanı'na kırmızı halılı karşılama

THY Yönetim Kurulu Başkanı'na kırmızı halılı karşılama
Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ve eşinin İstanbul Havaalanında kırmızı halıyla karşılandığı görüntüler tartışma yarattı.

THY Yönetim Kurulu Başkanı ve eşine düzenlenen kırmızı halılı karşılama töreni sosyal medyada tartışma yarattı. İstanbul Havalimanı'nın açıldığı dönem çekildiği düşünülen videoda, soğuk havada THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ve eşini bekleyen THY personeli, Aycı ve eşini uçaktan inerken alkışlıyor.

Airporthaber Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık’ın Twitter hesabından bir video paylaştığı videoda THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı ve beraberindekileri havalimanına getiren uçağın merdivenlerinden inerken önlerine kırmızı halı seriliyor. THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı ve beraberindekiler, hosteslerin serdiği kırmızı halının üzerinde yürüdükten sonra yöneticilerle tokalaşıyor.

İYİ PARTİ'Lİ TÜRKKAN'DAN TEPKİ

İYİ Parti Meclis Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, görüntülere sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Türkkan şu ifadeleri kullandı:

"Bu şahıs THY Yönetim Kurulu Başkanı. Yanında THY’nı yönettiği iddia edilen eşi ile birlikte kırmızı halıda iniyor. Buna bir cevabı var mı her daim israftan şatafattan kaçının diyen Ak Parti Genel Başkanı @RTErdogan ‘ın? Yoksa, bu bizden, buna herşey serbest mi diyecek?"

lutfu-008.jpg

 

 

İlgili Haberler