Sevişirken basılan genç dehşet saçtı

Sevişirken basılan genç dehşet saçtı
ABD'nin Kaliforniya eyaletinde 16 yaşındaki sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdiği sırada sevgilisinin anne ve babası tarafından basılan 19 yaşındaki genç, dehşet saçtı. Mauricio Johnson sevgilisini ve onun anne babasını öldürdü.

Sevişirken basılan genç dehşet saçtı

Amerika Birleşik Devletleri''nin Kaliforniya eyaletindeki Humboldt County''de bulunan bir evde gençler tarafından parti düzenlendi. Partiye ev sahipliğini 16 yaşındaki Shelly Autumn May Moon ve sevgilisi Mauricio Johnson yapıyordu. 19 yaşındaki Mauricio Johnson, 16 yaşındaki sevgilisi Shelly Autumn May Moon ile yatak odasında ilişkiye girmeye başladı.

Dakikalar sonra 3 kişiyi hayattan koparacak bir olay yaşandı. Mauricio Johnson ve kız arkadaşı yatak odasında ilişkiye girdiği sırada genç kızın annesi 40 yaşındaki Margarett Moon ve 40 yaşındaki babası Nikki Metcalf odaya daldı. Panikleyen Mauricio Johnson, önce sevgilisinin babasını, ardından annesini, sonrasında görgü tanığı kalmasın diye de sevgilisini öldürdükten sonra evden kaçtı.

150 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Polis ekipleri, ihbar üzerine eve geldikten sonra olay yerinde yaptığı çalışmayla Mauricio Johnson isimli gencin peşine düştü ve genç çok geçmeden yakaladı. Humboldt İlçe Bölge Savcısı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında hakkında iddianame hazırlanan genç, 3 kişiyi öldürme suçundan 150 yıl hapis cezası istemi ile yargılanacak.