Bu hafta paralar cüzdandan taşacak. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı

Bu hafta paralar cüzdandan taşacak. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı
Süper Lig'de heyecan her geçen gün artarak devam ediyor. Bu hafta sonu İstanbul derbiye sahne olacak. Fenerbahçe ezeli ve ebedi dostu Galatasaray'ı konuk edecek. Bu maç her sonuca gebe. Sahadan hangi sonuç çıkarsa çıksın sürpriz sayılmaz. Bir diğer derbi de Başakşehir-Fatih Karagümrük karşılaşması. Tansiyon bu hafta zirve yapacak.

Bu hafta herkes nefesini tuttu Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasını beklemeye başladı. Her 2 takımın kazanmasını bekleyenler kadar mücadelenin berabere bitmesini de isteyen takımlar var. Şansınız bol olsun. 

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

İşte sizler için değerlendirdiğim 5 karşılaşma. Yine aynı hatırlatmayı tekrarlıyorum. En iyi tahmin kendi tahmininizdir.

Fenerbahçe-Galatasaray (Tahmin: 2. Oran: 2.40)

Bu hafta Süper Lig'de derbi heyecanı yaşanacak. Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray'ı sahasında ağırlayacak. Fenerbahçe sahasındaki 11 maçın 7'sini kazandı, 3'ünü kaybetti. Galatasaray ise deplasmanda oynadığı 11 dış saha maçının 7'sini kazanıp 4'ünü kaybetti. 

Fenerbahçe'yi Hatayspor deplasmanında izledim. Defans sürekli arka tarafa oyuncu kaçırıp durdu. Pozisyon üstüne pozisyon verdiler. Orta saha da adeta yokları oynuyor. Sarı Kanaryalar'ın ileri ucuna kimse laf söyleyemez.

Galatasaray devre arasında bomba bir transfere imza atarak sakatlıktan kurtulan Muslera'ya kaleyi devretti. Muslera'da "Adeta ben buradayım" dercesine Başakşehir maçında karşılaşma berabere devam ederken penaltıyı kurtardı.

Her iki takımın kalecisi çok formda. Derbi maçlarının hele hele Fenerbahçe-Galatasaray maçlarının sonucunu kestirmek imkansızdan farksız değil. Beraberlik ilk tercihim ama oyun ve futbolcu kalitesi olarak Galatasaray ağır basıyor. Fenerbahçe defansın arkasına top kaçırır ve orta sahayı Galatasaray'a kaptırırsa zor anlar yaşar. Tahminim Galatasaray'ın bu karşılaşmayı geçen yıl ki gibi kazanacağı yönünde. (Tahmin: 2. Oran: 2.40)

Başakşehir-Fatih Karagümrük  (Tahmin: 0. Oran: 3.40)

Geçen senenin şampiyonu Başakşehir 21 takımın yer aldığı Süper Lig'de 16. sırada bulunuyor. Son 5 maçında 3 puanla tanışamadı. Geçen hafta Galatasaray'a yenildi. Sahasındaki 11 maçın 5'inde berabere kalan Başakşehir bu hafta diğer İstanbul takımı olan Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak. Karagümrük 11 dış saha maçının 5'inde berabere kaldı. Başakşehir bu maça "Kazanmam lazım" diyerek saldırırsa bir kabus daha yaşaması kaçılmaz olur. Çünkü Karagümrük sahasından çok süratli çıkıyor ve kontraatak futboluna çok yatkın oyuncuları var. Tahminim beraberlikten yana.  (Tahmin: 0. Oran: 3.40)

Alaves-Real Valladolid (Tahmin: 0. Oran: 2.75)

İspanya liginin alt sıralarını yakından ilgilendiren bir karşılaşma olacak Alaves-Real Valladolid mücadelesi. Topladığı 19 puanla 18. sırada bulunan Alaves, küme düşme hattında yer alıyor. Real Valladolid ise topladığı 20 puanla 16. sırada kendine yer buldu. Bu karşılaşmada 90 dakika sonunda tarafların sahadan birer puanla ayrılacağını düşünüyorum. Tahminim beraberlik (Tahmin: 0. Oran: 2.75)

Osasuna-Eibar (Tahmin: 0. Oran: 2.70)

İspanya Ligi'nde alt tarafını ilgilendiren bir karşılaşma da Osasuna-Eibar maçı. 19 puanla 17. sırada yer alan Osasuna, 20 puanla 15. sırada kendine yer bulan Eibar ile mücadele edecek. Bu maçta da benim tercihim beraberlik olacak. Çünkü yenilgi 2 takımın da dengelerini bozabilir. Bunun için öncelikle amaçları yenilmemek.  (Tahmin: 0. Oran: 2.70)

Lamia-Larissa (Tahmin: 0. Oran: 2.70)

Yunanistan Ligi'nde de son 2 takım birbiriyle mücadele edecek. 18 maçta 11 puan toplayan Lamia, 14 takımlı ligde 13. sırada yer alıyor. Larissa ise ligin en dibinde bulunuyor. 19 maçta 9 puan topladı. Bu maçta da ilk tercihim beraberlik olacak. (Tahmin: 0. Oran: 2.70)

Toplam oran: 163.58. Oranlar değişiklik gösterebilir.