Epic Games 15 oyunu ücretsiz olarak verecek

Epic Games 15 oyunu ücretsiz olarak verecek
Bir süre önce kendi dijital oyun mağazasını açan ve Steam ile rekabete giren Epic Games, her hafta ücretsiz oyun vermeye devam ediyor.

Oyuncuları platforma çekmek için yapılan bu kampanya, başlangıçta kimsenin şans vermediği mağazanın popülerliğini günden güne artırıyor.

Özellikle Steam ile olan rekabeti kızıştırmak için bunu yapan şirket, bomba etkisi yaratacak bir haber ile gündemde. Gelen bilgilere göre platform, önümüzdeki günlerde tam 15 oyunu yılbaşı hediyesi olarak ücretsiz vermeye hazırlanıyor. İşte ayrıntılar…

Geçtiğimiz sene sonunda büyük bir sürpriz yapan Epic Games, özel bir etkinlik başlattı. Platform, 15 gün boyunca oyunculara 15 oyunu ücretsiz olarak sundu. İddiaya göre, benzer bir kampanya bu sene de uygulanacak. İlk oyun ise 16 Aralık’ta oyuncularla buluşacak.

Sızdırılan bilgiler arasında en dikkat çeken detay ise Epic Games‘in vereceği ilk oyun oldu. 50 TL değerindeki rol yapma, aksiyon ve macera türündeki Shenmue III, platformun vereceği ilk oyun olacak. Ne yazık ki listenin tamamı henüz ortaya çıkmadı. Ayrıca ilerleyen dönemlerde daha büyük oyunların verilmesi bekleniyor.

Shenmue III sistem gereksinimleri (Minimum Önerilen)

İşletim Sistemi Windows 7, Windows 8, Windows 10 (64 bit) Windows 10 (64 bit)

İşlemci Intel Core i5-4460 (3.40 GHz) Intel Core i7-7700 (3.60 GHz)

RAM 4 GB RAM 16 GB RAM

Ekran Kartı NVIDIA GeForce GTX 650 Ti, NVIDIA GeForce GTX 1070

DirectX Sürüm 11 Sürüm 11

Depolama 100 GB kullanılabilir alan 100 GB kullanılabilir alan

Ağ Geniş bant internet bağlantısı Geniş bant internet bağlantısı

Ses Kartı DirectX 9.0c uyumlu ses kartı DirectX 9.0c uyumlu ses kartı...