Gazeteci Barış Yarkadaş, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mehmet Cengiz’e vereceği cevabı açıkladı

Gazeteci Barış Yarkadaş, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mehmet Cengiz’e vereceği cevabı açıkladı
Gazeteci Barış Yarkadaş, Mehmet Cengiz’in 5’li çete söyleminden rahatsız olması nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan randevu talep ettiğini yazdı. Yarkadaş ayrıca, “Sayın Genel Başkan bu randevu talebine olumlu yanıt vermeyecek’’ ifadelerini kullandı.

CHP eski milletvekili Gazeteci Barış Yarkadaş, bugünkü köşesinde, iktidara yakınlığıyla bilinen ve birçok kamu ihalesini alan iş adamı Mehmet Cengiz''in , kendisiyle ilgili kullanılan beşli çete yakıştırmasından rahatsızlık duyduğunu ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme talep ettiğini belirtip CHP koridorlarından bu görüşmeye Kılıçdaroğlu''nun nasıl baktığına dair aldığı izlenimi aktardı.

Barış Yarkadaş yazısının ilgili bölümünde;

Herkes Ertuğrul Özkök’ün TV 100’deki ‘çete’ yorumunu konuşurken, ben de CHP Genel Merkezi koridorlarında dolaştım. Mehmet Cengiz’in Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek istemesine ilişkin talebini yinelemesi üzerine CHP Genel Merkezi’ndeki havayı kokladım. Konuştuğum tüm CHP’liler “Sayın Genel Başkan bu randevu talebine olumlu yanıt vermeyecek’’ dedi.

İlgili Haberler