Kartal'da Pitbull'un ağzından çocuğu 8 kişi kurtaramadı

Kartal'da Pitbull'un ağzından çocuğu 8 kişi kurtaramadı
Kartal'da sahibinin ağızlığı olmadığı halde gezdirdiği pitbull cinsi köpek, sokakta top oynayan çocuğa saldırdı. Sahibi ve 8 kadar mahalle sakini, çocuğu köpeğin ağzından yaklaşık 1 dakika sonra kurtardı. Aile köpeğin sahibinden şikayetçi oldu.

Bu vahşeti birileri durdursun

DHA''nın haberine göre, olay, Kartal Soğanlık Mahallesi''nde geçtiğimiz 28 Haziran günü akşam saatlerinde meydana geldi. Ağızlığı olmadığı halde çocukların bisiklet sürdüğü ve top oynadığı bir sokakta pitbull cinsi köpek gezdiren bir kişi, köpeğe hakim olamadı. 

Sahibini sürükleyen köpek, sokakta top oynayan 10 yaşlarında bir çocuğa saldırdı. Köpeğin sahibi ve çevre sakinleri yaklaşık bir dakika boyunca küçük çocuğu köpekten kurtarmaya çalıştı. Olay saniye saniye kameralara yansırken, küçük çocuğun hastanede halen tedavi gördüğü öğrenildi. 

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Berkay''ın annesi Mehpare Karagöz, "İki gün önce çocuğum sokakta oynarken oluyor olay. Sahibi köpeğini gezdiriyor. Köpek bir anda çocuğumu ısırıyor. Köpek de zaten saldırgan köpeklerden bir tanesi. Çocuğum olaydan sonra korkmuş. Psikolojisi çok etkilenmiş bir durumda. Köpeğin dişleri çocuğumun bacağındaki sinirlerine denk gelmemiş" dedi. Karagöz köpeğin sahibinden şikayetçi olduğunu belirtti. 

 

İlgili Haberler