Para bu hafta Süper Lig'de. iddaa uzmanı Eray Erollu hazırladı  

Para bu hafta Süper Lig'de. iddaa uzmanı Eray Erollu hazırladı  
Liglerin bitmesine 14 hafta kala hem şampiyonluk, hem de kümede kalma mücadelesi nefesleri kesecek. Takımların bundan sonra hata yapma lüksünün bulunmadığı haftalara giriyoruz. Bu mücadeleye Türkiye Kupası heyecanı da eklenecek. Mücadele kadar sinirlerine hakim olan takımlar, başarı oranlarını yükseltecektir.

iddaa uzmanı Eray Erollu hazırladı  

Süper Lig''de heyecan sona yaklaştıkça katlanarak artmaya devam ediyor. Bu hafta da nefes kesen maçlar izleyeceğiz. 

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

İşte sizler için değerlendirdiğim 5 karşılaşma. Yine aynı hatırlatmayı tekrarlıyorum. En iyi tahmin kendi tahmininizdir.

Fatih Karagümrük-MKE Ankaragücü (Tahmin: 1 - Oran: 1.58) 

Süper Lig''de hafta arası lig lideri Galatasaray''ı sahasında 2-1 yenerek lig sonunculuğundan kurtulan Ankaragücü, bu hafta bir başka İstanbul takımı Karagümrük''e konuk olacak. 13 dış saha maçının 9''unu kaybeden Ankaragücü bu maçtan puan ya da puanlar almanın hesabını yapıyor. 

Sahasındaki 13 maçın 8''ini kazanan Fatih Karagümrük''ün hedefi ligi ilk 5 arasında tamamlamak. Bunun için de tüm planlarını 3 puan üzerine kurdu. Defansın büyük açıklar veren Ankaragücü''nün bu maçta puan alacağını tahmin etmiyorum. (Tahmin: 1 - Oran: 1.58) 

Galatasaray-Demir Grup Sivasspor (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol üst - Oran: 2.30) 

Hafta içi lig sonuncusu Ankaragücü''ne yenilerek şok bir mağlubiyet alan Galatasaray, sahasında zorlu bir maça çıkıyor. Sivasspor karşısında kırmızı kart cezalısı olan Mostafa Mohamed takımını yalnız bırakacak. Galatasaray kapalı savunmaları açmakta zorlanan bir takım. Bir çok kez dile getirdim. İlk yarılarda üstünlük kuramazsa Fenerbahçe maçı hariç 3 puanı unutuyor. 

Sivasspor ise hem sahasında hem de deplasmanda zor gol atıp zor gol yiyor.13 dış saha maçının 4''ünü kazanıp, 6''sında berabere kaldı. Ben bu maçta ilk yarıda 2 gol atılacağını düşünüyorum. (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol üst - Oran: 2.30) 

Konyaspor-Fenerbahçe  (Tahmin: 0 - Oran: 3.20) 

Konyaspor sahasında çok zor yeniliyor. 13 iç saha maçının 5''ini kazanıp, 5''inde berabere kaldı. 19 gol atıp 13 gol yedi. 

Fenerbahçe ise 13 deplasman maçının 10''unun kazanıp sadece 1''inde bileği büküldü. 27 gol atıp 11 gol yedi. Fenerbahçe bu sene tüm planlarını şampiyonluk üzerine kurdu. Beraberlik tercihim olacaktır.  (Tahmin: 0 - Oran: 3.20) 

Trabzonspor-Aytemiz Alanyaspor (Tahmin: 0 - Oran: 2.90) 

Trabzonspor sahasında Aytemiz Alanyaspor''u misafir edecek. Trabzonspor 13 maçın 7''sini kazandı, 5''ini kaybetti. Alanyaspor ise 13 dış saha maçının 6''sını kaybetti. Bu maçta dengelerin değişeceğini düşünmüyorum. Tahminim beraberlik.  (Tahmin: 0 - Oran: 2.90) 

Gençlerbirliği- Medipol Başakşehir (Tahmin: 0 - Oran: 3.20) 

Lig sonuncusu Gençlerbirliği, geçen senenin şampiyonu, bu sene hayal kırıklığı yaşatan Başakşehir''i konuk edecek. Gençlerbirliği bu maça ölüm kalım mücadelesi olarak bakıyor. Bu maçta beraberlik yine ilk tercihim olacak. (Tahmin: 0 - Oran: 3.20) 

Toplam oran: 107.91 Oranlar değişiklik gösterebilir.