Serkan Kodaloğlu, Petek Dinçöz'ü çok çabuk unuttu

Serkan Kodaloğlu, Petek Dinçöz'ü çok çabuk unuttu
2014 yılında evlendiği şarkıcı Petek Dinçöz ile tek celsede boşanan iş insanı Serkan Kodaloğlu, önceki gece Tarabya'da bir mekanda 2018 Best Model of the World birincisi İman Casablanca ile görüntülendi. İkili arka kapıdan kaçmak istese de başarılı olamadı.

İş insanı Serkan Kodaloğlu, geçtiğimiz haftalarda boşandığı Petek Dinçöz''ü çabuk unuttu. Kodaloğlu, Best Model birincisi ile baş başa yemek yerken görüntülendi.

BAŞ BAŞA ROMANTİK YEMEK

Kodaloğlu, Yasak Elma, Uykusuzlar Kulubü ve Baraj gibi projelerden tanıdığımız 2018 Best Model of the World birincisi Iman Casablanca ile baş başa yemek yerken görüntülendi. Tarabya''da bir restoranda buluşan ikilinin keyifli halleri çekti.

KAÇMAYA ÇALIŞTILAR AMA OLMADI

Basın mensuplarına görüntü vermemek için çabalayan ikili, mekanın arka kapısından kaçmak istese de başarılı olamadılar.

ÇALIŞANLAR SEFERBER OLDU

Mekan çıkışında flaşların patlamasıyla panik yapan ikili, bir anda restorana geri döndü. Mekan çalışanları, muhabirlerin görüntü almaması için seferber oldu. Ön kapıdan görüntü vermeden çıkamayacaklarını anlayan ikili, bu sefer mekanın arka kapasından kaçmaya çalışsalar da görüntülenmekten kurtulamadı.

İMAN CASABLANCA KİMDİR?

Faslı Arap model ve dizi film oyuncusu. 1.75 cm boyundadır. 1999, Fas doğumlu. Babası komiser ve annesi ise Fransızca öğretmenidir. 6 kardeşli bir ailede büyüdü. Fas''ta matematik mühendisliği okuyan Casablanca, Arapça, Fransızca, Türkçe ve Farsça olmak üzere toplam dört dil biliyor.

 

İlgili Haberler