Fatih Portakal AKP'nin gözlerden kaçan kararını yakaladı! Takipçilerine "Neden olabilir" diye sordu, herkes cevap arıyor

Fatih Portakal AKP'nin gözlerden kaçan kararını yakaladı! Takipçilerine "Neden olabilir" diye sordu, herkes cevap arıyor
Gazeteci Fatih Portakal, AKP'nin gözlerden kaçan önemli kararını sosyal medya hesabından paylaşarak, kendisini takip edenlere "Neden olabilir" sorusunu yöneltti.

Fatih Portakal sosyal medya hesabından AKP''nin aldığı ve gözlerden kaçan kritik kararı sosyal medya hesabından paylaştı. Fatih Portakal AKP''nin bu kararına ilişkin takipçilerine "Neden olabilir" diye sordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın 2022 yatırım kararnamesini imzaladığını belirten Fatih Portakal, kararnamede cezaevi yaptırılmasının yatırım olarak görüldüğünü söyledi.

Bir ülkenin neden 36 cezaevi yapacağını kendisine sorduğunu açıklayan Fatih Portakal, takipçilerine "Ne diyorsunuz" diye sordu.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İMZALAMIŞ"

Fatih Portakal "AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan 2022 yatırım kararnamesini imzalamış. Kararnamede cezaevi yapmak yatırım olarak görülüyor, hem de 36 tane. Sordum kendime bir ülke 36 cezaevini neden yapar? Ne diyorsunuz?" diyerek Cumhurbaşkanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı Twitter hesaplarını da etiketledi.

İlgili Haberler