12 Kasım Pazartesi 2018 reyting sonuçları

12 Kasım Pazartesi 2018 reyting sonuçları
12 Kasım 2018 reyting sonuçları açıklandı mı? Bir Umut Yeter mi? Can Kırıkları mı? Çukur mu? Söz mü? Yasak Elma mı? reytinglerde birinci dün akşam itibariyle belli oldu...

12 Kasım Pazartesi 2018 reyting sonuçları açıklandı mı tüm Türkiye bu sorunun cevabını merak ediyor ve araştırıyor. Diziseverler dün akşam hangi dizinin reytinglerde birinci geldiğini soruyor. Bir Umut Yeter mi, Can Kırıkları mı, Çukur mu, Söz mü, Yasak Elma mı. Her hafta olduğu gibi yine bu haftada reytingler pazartesi gecesine damgasını vurmuş durumda. Kıran kırana çekişme yaşandı. Bilindiği üzere reyting sonuçları dizilerin kaderini belirliyor. Türk yapımcıların hayatında önemli bir rol oynuyor. Dünkü reyting sonuçları açıklanır açıklanmaz haber sayfamızda olacak.

12 KASIM REYTİNG BİRİNCİSİ KİM

12 Kasım  tarihinde Total'de Show TV'de ekrana gelen "Çukur" dizisi 1.sırada yer alırken, 2.sırada Star TV'de ekrana gelen "Söz" dizisi, 3.sırada "Fatih Portakal ile Fox Ana Haber" yer aldı.

AB'de ise 1.sırada "Çukur", 2.sırada "Fatih Portakal ile Fox Ana Haber", 3.sırada ise Fox TV'de ekrana gelen "Yasak Elma" dizisi yer aldı.

REYTİNG NEDİR

Reyting bir programın izleyici oranını ifade eder. Reklam verenler için ölçülmektedir. Reyting ölçümünün toplumsal bir misyonu yoktur. Amaç hangi zamanda, hangi programı, kimlerin seyrettiğini tespit edip hedef kitleye ulaşmaktır. Televizyonların daha kuruluşlarında belirli bir görüş ve amaçları, ona bağlı olarak da hedef izleyici kitleleri vardır ve pek değişmez. Bu açıdan bakıldığında reyting, televizyoncuların bir meselesi değilmiş gibi görünüyorsa da sonunda televizyon kanalları da birer ticarethanedir. Ayakta durabilmeleri için gelire ihtiyaçları vardır, bu gelirin ana kaynağı da reklamdır.