125 bin TL'ye kadar olan borçlarınızı kolayca kapatın Ziraat, Odeabank ve Şekerbank'tan yılın fırsatı

125 bin TL'ye kadar olan borçlarınızı kolayca kapatın Ziraat, Odeabank ve Şekerbank'tan yılın fırsatı
Artık 125 bin liraya kadar olan kredi ya da kredi kartı borçlarınızı rahatlıkla kapatabileceksiniz. Sizde banka borçlarınızdan sıkıldıysanız ya da yükselen faizler ile birlikte birden çok bankaya ödemeye tapıyorsanız bunu tek kaleme düşürebilirsiniz.

125 bin TL’ye kadar olan banka borçlarınızdan artık kurtulma şansınız bulunuyor. Banka borçlarından kurtulmak adına ihtiyaç kredisi arıyorsanız bunu mümkün hale getirebiliyorsunuz. 125 bin liraya kadar olan borç kapatma kredileri sayesinde tüm banka borçlarınızı üstelik 36 ay vade seçenekleriyle tek bir çatı altında toplayarak bundan yararlanabilirsiniz.

Ziraat Bankası’ndan 125 Bin TL Borç Kapatma Kredisi

Halen demekte olduğunuz bir kredi kartı ya da kredi borcunuz bulunuyorsa bunu tek bir bankada toplamak adına Ziraat Bankası 125 bin lira borç kapatma kredisi için başvurabilirsiniz. Ziraat Bankası’ndan alacağınız 125 bin TL borç kapatma kredisi için belirlenen şartlara uyanlar gün içerisinde banka tarafından onay alarak bu işlemi gerçekleştirebilirler.

Ziraat Bankası üzerinden yapacağınız başvuru için kimliğiniz, gelir belgeniz ve borç bilgileriniz yeterli olacaktır. Ancak bunun için en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek bu başvuruyu şahsen yapmanız gerekmektedir. Banka kredisi için başvuru yapacak kişilerin mutlaka çalışıyor durumda olması ve 6 en az 6 aylık sigortalının aynı iş yerinde yatmış olması istenecektir.

Emekli olan kişiler içinde maaşlarını bu bankadan almaları durumunda borç kapatma kredisine onay verilecektir. Kredi sonucu onaylanan kişilerde bankalardan kredilerini kullanabilir ve rahatlıkla borç kapatma işlemlerini gerçekleştirebilir. 36 ay vadeye kadar sunulan bu imkanlar doğrultusunda ilk takdir ödemeleri ise 3 ay ertelenebilme imkanına sahiptir.

Odeabank 125 Bin TL Borç Kapatma Kredisi

125 bin liraya kadar olan borç kapatma kredisi için Odebank şubelerine giderek başvuruda bulunabilirsiniz. 36 ay vadeli olarak alacağınız kredilerde yine 3 ay erteleme imkanına sahip olabileceksiniz. Odeabank üzerinden 125 bin TL''ye kadar verilen bu kredilerde erteleme yapmak istiyorsanız bunu mutlaka müşteri temsilcisine söylemeniz gerekmektedir. Başvurular için şahsen müracaat şart olup kimlik gelir belgesi ve borç bilgilerinizde oldukça önemlidir.

ŞekerBank Borç Kapatma Kredisi

Şekerbank üzerinde de borç kapatma kredisi almak mümkündür. Kredi kullanacak kişiler için 36 ay vadeye kadar sunulan avantajlar eşliğinde bu fırsattan yararlanarak sizde borçlarınızı tek bir çatı altında toplayabilirsiniz. Şekerbank özellikle düşük kredi notu olan emekli müşterilerinin ihtiyaç kredilerinde ve borç kapatma kredilerinde ilk taksite 3 ay erteleme yapmaktadır.

Düşük kredi notu olan emeklilerin bu bankadan kredi kullanabilmeleri için emekli maaşlarını bu bankaya taşımaları sonrasında hemen onay almaları mümkündür. Kredi sonucu uygun olan kişiler borç kapatma imkanından yararlanabilirler. Bunların yanında konut kredisi, taşıt kredisi, ipotekli kredi gibi yüksek limitli krediler içinde bankalar borç kapatma kredisi vermektedir.