1,5 yaşındaki çocuğa cinsel istismar. Baygın halde bulunan talihsiz çocuk yoğun bakımda

1,5 yaşındaki çocuğa cinsel istismar. Baygın halde bulunan talihsiz çocuk yoğun bakımda
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde tandır evinde baygın bulunan 1,5 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı öne sürüldü. Küçük kız yoğun bakıma alınırken saldırıyı yaptığı düşünülen 16 yaşındaki H.Ö gözaltına alındı.

Olay, Şanlıurfa''nın Akçakale İlçesi''ne bağlı Sevimli Kırsal Mahallesi''nde yaşandı. Urfanatik’in haberine göre iddiaya göre H.Ö. isimli şahıs 1,5 yaşındaki kız çocuğunu tenha bir yere götürdü. H.Ö burada küçük kıza cinsel istismarda bulundu.

Evlerinin yakınlarında oynayan kız çocuğundan haber alamayan yakınları çevrede yaptıkları aramada, kız çocuğunu ekmek pişirmek için kullanılan tandır evinde baygın halde buldu. Daha sonra olayı fark eden vatandaşlar küçük kızı hemen hastaneye kaldırdı.

Şüpheli H.Ö ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Şahsın evinin daha sonra ateşe verildiği öğrenilirken aile mahalleyi terk etti. Küçük kızın yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor. Ayrıca olay anına ait bazı görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde çocuğun zorla küçük kızı götürdüğü fark ediliyor.

İlgili Haberler