Dünya yıldızı Diego Costa Süper Lig ekibine geliyor. İlk temas kuruldu

Dünya yıldızı Diego Costa Süper Lig ekibine geliyor. İlk temas kuruldu
Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Brezilyalı golcü oyuncu Diego Costa'yı listesine aldı. Akdeniz ekibine bu transferi yapacak kişinin, Kırmızı-Beyazlı yönetime girmesi beklenen Rafy Ahmed olacağı öğrenildi.

Ajansspor''dan Koray Geçgel''in haberine göre; Süper Lig takımı Fraport TAV Antalyaspor transfer çalışmaları kapsamında Bafétimbi Gomis''ten haber beklerken, bir yandan da yıldız golcü Diego Costa''nın peşine düştü.

Kadrosunun hücum bölgesinde bulunan Enzo Crivelli ve Haji Wright''tan sezonun ilk yarısında beklenen katkıyı alamayan Akdeniz ekibi, Samuel Eto''o ve Lukas Podolski''nin ardından ses getirecek bir golcüyü daha kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor.

İLK TEMAS KURULDU

Kırmızı-Beyazlılar, ilk olarak Bafétimbi Gomis''in kapısını çalarken, bir yandan da Diego Costa ile temas kurduğu öğrenildi. Brezilya takımı Atletico Mineiro''dan ayrılan ve bonservisi elinde bulunan Diego Costa ile ilk temasın kurulduğu ve pazarlıkların devam ettiği iddia edildi.

SPONSOR DA BULUNDU

İspanyol futbolcunun transfer olması halinde maliyetinin büyük bölümünü Kırmızı-Beyazlı yönetime girmesi beklenen ve merkezi Almanya''da olan bir spor malzemeleri markasının sahibi Rafy Ahmed''in karşılayacağı öğrenildi.

ÜÇ BÜYÜKLER ALAMADI

Ülkemizde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, yıllardır Brezilyalı golcünün peşine düşmüş, son anlara kadar gelen pazarlıklar sonuca ulaştırılamamıştı.

İlgili Haberler