30 Kasım 2018 Cuma reyting sonuçları açıklandı

30 Kasım 2018 Cuma reyting sonuçları açıklandı
30 Kasım Cuma reyting sonuçları açıklandı mı? Tüm diziseverlerin merak konusu oldu. Arka Sokaklar mı, Gülperi mi, İstanbullu Gelin mi, Kızım mı? reytinglerde birinci geldi, dün akşam itibariyle cevap bulmuş oldu.

30 Kasım 2018 Cuma reyting sonuçları açıklandı. Her hafta olduğu gibi yine bu haftada reytinglerde kıyasıya bir mücadele gerçekleşti. Arka Sokaklar mı, Gülperi mi, İstanbullu Gelin mi, Kızım mı? cuma gecesine damgasına vurdu. Yapımcılar için önemli bir çizgi olan reyting sonuçları dizilerin ve programların kaderini belirliyor. Bakalım dün akşam hangi dizi zirveye oturdu.

30 KASIM CUMA REYTİNG SONUÇLARI

Total'de Kanal D''de yayınlanan "Arka Sokaklar" dizisi 1 .sıraya otururken, 2.sırada  Show TV'de ekrana gelen "Gülperi" dizisi, 3.sırada ise "Fatih Portakal ile FOX Ana Haber" yer aldı.

AB'de 'Fatih Portakal ile Fox Ana Haber' 1.sıraya oturuken 2.'lik Star TV'de yayınlanan "İstanbullu Gelin" dizisinin, 3.'lük ise Fox TV'de yayınlanan 'Kızım' dizisinin oldu. 

REYTİNG

Reyting aslında tabiî ki izleyiciyi çok fazla ilgilendiren bir şey değil. Reyting sistemi tamamen reklam verenlerin kurduğu bir sistem ve reklam verenler hangi programın daha çok izlendiğini, hangi programın dakikasının daha çok seyirci çektiğini görmek ve o saat dilimlerine reklamlarını yerleştirmek için oluşturduğu bir sistem bu. 

Televizyonları çok fazla ilgilendiriyor. Çünkü o para getiriyor demektir. Ve reklam verende hangi program çok izleniyorsa, hangi kanalın kuşakları daha fazla izleniyorsa orada kendi reklamlarını göstermek istiyor. 

Dolayısıyla reklam veren üzerinden dönen ve tamamen paraya endeksli bir iş olduğu için yapımcısını da, oyuncusunu da, ve doğal olarak izleyicisini de bizleri de reyting etkiliyor.