5 bin 580 lira ceza kesilen kağıt toplayıcısıyla ilgili yeni gelişme. Haber az önce geldi

5 bin 580 lira ceza kesilen kağıt toplayıcısıyla ilgili yeni gelişme. Haber az  önce geldi
CHP Bursa Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, korona virüs kurallarına uymadığı gerekçesiyle ceza kesilen kâğıt toplayıcısı vatandaşın cezasını ödeyeceklerini açıkladı. Kâğıt toplayıcısı vatandaşın, ceza kesilmemesi için verdiği uğraş yürekleri dağlamıştı.

5 bin 580 lira ceza kesilen kağıt toplayıcısıyla ilgili yeni gelişme. Haber az önce geldi

Düzce’de cumartesi günü meydana gelen olayda, kısıtlama nedeniyle denetim yapan polis ekiplerinin durdurduğu ehliyetsiz motosiklet sürücüsü, ceza yememek için dakikalarca gözyaşı döktü. Kağıt toplayıcısı olduğu öğrenilen motosiklet sürücüsüne sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmek ve ehliyetsiz araç kullanmaktan toplamda 5 bin 850 TL para cezası kesildi.

Kâğıt toplayıcısı vatandaşın, polislere söylediği, “Evim kira, 6 aylık oğlum var, yapmayın! Yok ağabey yok! Ne yapalım? Ne olur, Allah aşkına, Peygamber aşkına, elinizi ayağınızı öpeyim yapmayın kurban olduğum" şeklindeki sözler sosyal medyada günün en çok konuşulanları arasına girdi.

Görüntülerin yayılması üzerine söz konusu vatandaşın durumuyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kağıt toplayıcısı vatandaşa kesilen cezayı ve vatandaşın bebeğinin masraflarını karşılayacaklarını söyledi.

CHP’li Yılmaz’ın açıklamaları şu şekilde:

Ramazan’a kesilen cezayı CHP Nilüfer olarak biz ödeyeceğiz. 6 aylık oğlunun mama, bez, pişik kremi ve ıslak mendil ihtiyaçları; CHP Nilüfer Bebek Market kampanyası kapsamında yıl sonuna kadar 15 günde bir adresine kargolanacaktır... 

 

İlgili Haberler