En büyük koz Almeida

En büyük koz Almeida
İkinci yarının ilk maçında Trabzonspor'a konuk olacak Beşiktaş, Hüseyin Avni Aker'de galibiyeti kovalayacak. Siyah-Beyazlılar'ın zorlu deplasmandaki en büyük kozu ise 12 golü bulunan Hugo Almeida olacak

Süper Lig’de tekrar çıkışa geçmek isteyen Beşiktaş, ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda bu akşam Trabzonspor’la karşı karşıya gelecek. İlk devredeki randevuda rakibini taraftarı önünde 2-0 mağlup eden Siyah-Beyazlılar, bir kez daha sahadan galibiyetle ayrılıp, yine 3 puanın sahibi olmak istiyor. Kara Kartal’ın bu mücadeledeki en büyük kozu, kuşkusuz Hugo Almeida olacak. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve henüz yeni kontrat imzalamayan Almeida, bu sezon şu ana kadar çıktığı 17 mücadelede rakip fileleri 12 kez salladı. Ligde 10 golü bulunan Portekizli forvet, Trabzon savunmasına karşı en büyük tehdit unsuru olacak. İyi bir şekilde ikinci yarıya başlamak istediklerinin altını çizen Almeida, “Elbette kolay bir maç olmayacak. Elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Rakibimiz kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Zorlu bir atmosferde oynayacağız. Ancak kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz” yorumunu yaptı.  

İkinci isim Fernandes

Almeida’nın yanı sıra hücumda Beşiktaş’ın güvendiği bir başka isim de Manuel Fernandes olacak. Hakkında bir çok transfer söylentisi çıkan yıldız futbolcu, hazırlık kampındaki istekli görüntüsüyle dikkatleri çekmişti. Geçmişte yaşananları unutmak isteyen Fernandes, Almeida’ya doğru pasları vermeye çalışacak. Ayrıca eski Trabzonsporlu kaleci Tolga Zengin için de bu maçın farklı anlamları olacak.