A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda sakatlık şoku

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda sakatlık şoku
FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda İsveç ve Hırvatistan ile karşılaşacak olan A Milli Basketbol Takımı'nda sakatlık şoku yaşanıyor. Federasyondan yapılan açıklamada, milli oyuncular Ege Arar, Sadık Emir Kabaca ve Yiğit Arslan'ın kadrodan çıkarıldığı açıklandı.

AA''da yer alan habere göre, A Milli Basketbol Takımı''nda Ege Arar, Sadık Emir Kabaca ve Yiğit Arslan sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Milli takımın, hazırlıklarına aday kadroda yer alan 14 oyuncuyla devam edeceği aktarıldı.

KADRO 14 KİŞİYE İNDİRİLDİ

Türkiye Basketbol Federasyonu''ndan yapılan açıklamada, "FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu''nda mücadele eden A Erkek Milli Takımımızda sporcu kadrosu 14’e indirildi. Ay-yıldızlılarımız; Ege Arar, Sadık Emir Kabaca ve Yiğit Arslan’ın kadrodan çıkartılmasıyla birlikte 14 sporcuyla İsveç ve Hırvatistan karşılaşmalarının hazırlıklarını sürdürecek." denildi.

İSVEÇ VE HIRVATİSTAN MAÇLARI OYNANACAK

Açıklamanın devamında, "İstanbul’un ev sahipliğinde Covid-19 salgını nedeniyle fanus düzeninde gerçekleştirilecek organizasyonda A Erkek Milli Takımımız, 20 Şubat Cumartesi günü saat 17.00''de İsveç ve 22 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’de Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek." ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler