ABD seçimleri aynı Türkiye gibi. Oy almak için bakın ne yollamışlar

ABD seçimleri aynı Türkiye gibi. Oy almak için bakın ne yollamışlar
ABD’de başkanlık seçimlerinde oy sayımı sürerken, sosyal medyaya ABD'li bir seçmenin çektiği video gündem konusu oldu. Seçimlerinden önce Trump adına evine gıda paketi gönderilen seçmen “Ona oy vermem için rüşvet olarak yiyecek gönderdi, inanabiliyor musunuz?” dedi.

Oda Tv'de yer alan habere göre, Amerika Birleşik Devletleri’nde 59. Başkanlık seçimlerinden önce Donald Trump’tan gıda paketi alan bir Amerika vatandaşının gösterdiği tepki ortaya çıktı.

ABD’de başkanlık seçimleri öncesi evine gıda paketi gönderilen seçmen sinir küpüne döndü. ABD’li seçmen, Trump adına yollana gıda paketi için “Ona oy vermem için rüşvet olarak yiyecek gönderdi, inanabiliyor musunuz?” dedi.

OY İÇİN TRUMP ADINA GIDA PAKETİ YOLLANMIŞ

Evine gıda paketi gönderilen ABD’li seçmen söz konusu videoda şu ifadeleri kullandı: “Bakın ABD Başkanı Donald Trump’tan ne aldım. Buna inanabiliyor musunuz? İnanabiliyor musunuz ona oy vermem için rüşvet olarak bana yiyecek göndermiş. Bu inanılmaz! Buna bakın. Tüm bunlara bakın. Ben bir demokratım. Bunlara bakın, bunlar inanılmaz! Amerikalılar şimdi ne yapacak? Rüşvetle size oy mu verecek? Buna inanamıyorum. Beyler ve bayanlar buna bakın, bir mektup. Yumurta, patates, süt, elma, peynir, her şey mide bulandırıcı!”